TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Chłodzenie

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Chłodzenie

Postprzez Drusss » 29 Sty 2006, 03:21

PostUA:

Jak mozna zaczac chłodzic procka jesli niemoge go rozkrecic bo mam plombe gwarancyjna i jeszcze wazną gwarancje.kompa juz przesunełem w inne miejsce gdzie ma wiecej przestrzeni i przepływu powietrza i tak to nic niedaje!! jak gram w jakies RTS to procek nagrzewa mi sie do prawie 80*C i przez to gra zaczyna mi sie ciąc.!!!! co zrobic w takiej sytuacji ????
Drusss
Postujący
Postujący

Dołączenie: 14 Lip 2005, 19:13

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 29 Sty 2006, 10:58

PostUA:

skoro masz gwarancje to może idź z kompem tam gdzie kupiłeś i powiedz o swoim problemie :wink: ja bynajmniej tak bym zrobił :roll: pzdr.
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Postprzez glizdu » 29 Sty 2006, 13:26

PostUA:

Jedyne rozwiązawie, innego nie ma skoro masz gwarancje, to tylko do sklepu z którego kupiłeś kompa. I właśnie dlatego wole sam sobie kompy składać :P bo przynajmniej moge sobie robić z nim co mi sie żywnie podoba :D
glizdu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Cze 2005, 10:43

Postprzez wojtas1125554 » 29 Sty 2006, 13:51

PostUA:

i lepiej się pośpiesz bo jak masz ciąge taką temperature to może ci się spalić.
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez Hpest » 29 Sty 2006, 17:25

PostUA:

Nie wiem w jaki sposób masz zamiar tuningować swojego PC nie zrywając plomby gwarancyjnej, choć według mnie jest to Nie możliwe :) ale rób co chcesz. Mogę ci tylk polecić kilka artykułow na ten Temat.
Water Cooling czyli przybliżenie stanu rzeczy:
-> http://www.si.znani.net/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=3
Oraz art ze strony dobreprogramy.pl:
-> forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=45814
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Drusss » 30 Sty 2006, 09:50

PostUA:

no własnie jak zerwe plombe to niebede miał gwarancji!:( a oni np jak wezmą go do serwisu to chyba tam nie bedą grac w tą gre na której mi sie tnie prawda?? czy jak oni to bedą robic ??zeby to nie było tak ze ja im oddam kompa i oni mi później powiedzą ze jest wszystko z nim ok!!!!
Drusss
Postujący
Postujący

Dołączenie: 14 Lip 2005, 19:13

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników