TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Jak mozna zaczac chłodzic procka jesli niemoge go rozkrecic bo mam plombe gwarancyjna i jeszcze wazną gwarancje.kompa juz przesunełem w inne miejsce gdzie ma wiecej przestrzeni i przepływu powietrza i tak to nic niedaje!! jak gram w jakies RTS to procek nagrzewa mi sie do prawie 80*C i przez to gra zaczyna mi sie ciąc.!!!! co zrobic w takiej sytuacji ????
Jedyne rozwiązawie, innego nie ma skoro masz gwarancje, to tylko do sklepu z którego kupiłeś kompa. I właśnie dlatego wole sam sobie kompy składać bo przynajmniej moge sobie robić z nim co mi sie żywnie podoba
Nie wiem w jaki sposób masz zamiar tuningować swojego PC nie zrywając plomby gwarancyjnej, choć według mnie jest to Nie możliwe ale rób co chcesz. Mogę ci tylk polecić kilka artykułow na ten Temat. Water Cooling czyli przybliżenie stanu rzeczy: http://www.si.znani.net/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=3 Oraz art ze strony dobreprogramy.pl: forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=45814
no własnie jak zerwe plombe to niebede miał gwarancji!:( a oni np jak wezmą go do serwisu to chyba tam nie bedą grac w tą gre na której mi sie tnie prawda?? czy jak oni to bedą robic ??zeby to nie było tak ze ja im oddam kompa i oni mi później powiedzą ze jest wszystko z nim ok!!!!