Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Chłodzenie

29 Sty 2006, 03:21

Jak mozna zaczac chłodzic procka jesli niemoge go rozkrecic bo mam plombe gwarancyjna i jeszcze wazną gwarancje.kompa juz przesunełem w inne miejsce gdzie ma wiecej przestrzeni i przepływu powietrza i tak to nic niedaje!! jak gram w jakies RTS to procek nagrzewa mi sie do prawie 80*C i przez to gra zaczyna mi sie ciąc.!!!! co zrobic w takiej sytuacji ????

29 Sty 2006, 10:58

skoro masz gwarancje to może idź z kompem tam gdzie kupiłeś i powiedz o swoim problemie :wink: ja bynajmniej tak bym zrobił :roll: pzdr.

29 Sty 2006, 13:26

Jedyne rozwiązawie, innego nie ma skoro masz gwarancje, to tylko do sklepu z którego kupiłeś kompa. I właśnie dlatego wole sam sobie kompy składać :P bo przynajmniej moge sobie robić z nim co mi sie żywnie podoba :D

29 Sty 2006, 13:51

i lepiej się pośpiesz bo jak masz ciąge taką temperature to może ci się spalić.

29 Sty 2006, 17:25

Nie wiem w jaki sposób masz zamiar tuningować swojego PC nie zrywając plomby gwarancyjnej, choć według mnie jest to Nie możliwe :) ale rób co chcesz. Mogę ci tylk polecić kilka artykułow na ten Temat.
Water Cooling czyli przybliżenie stanu rzeczy:
-> http://www.si.znani.net/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=3
Oraz art ze strony dobreprogramy.pl:
-> forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=45814

30 Sty 2006, 09:50

no własnie jak zerwe plombe to niebede miał gwarancji!:( a oni np jak wezmą go do serwisu to chyba tam nie bedą grac w tą gre na której mi sie tnie prawda?? czy jak oni to bedą robic ??zeby to nie było tak ze ja im oddam kompa i oni mi później powiedzą ze jest wszystko z nim ok!!!!
Wyślij odpowiedź