TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

:/ Cholerny wirus!

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

:/ Cholerny wirus!

Postprzez RAF » 05 Cze 2004, 18:32

PostUA:

Niestety nie mam czasu się logować (zresztą ja nigdy nie mam czasu :wink: )
Chodzi tu o plik norton antywirus 2004 pl !
No więc ten plik zarażony jest (albo ujme to inaczej) on jest wiruse i to nie takim sobie!
Uporam (chyba :wink) się z nim tylko dlatego że mam 3 systemy operacyjne!
Chodzi mi o to żeby coś z tym zrobić bo inni będą mogli mieć problemców!
Albo mozecie podać też URL do jakiś antywirusów strtowych* !
Mi też by się taki przydał :wink:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przetłumaczenia :wink: :
* antywirus startowy - inaczej wirus który startuje z yskietki podczas uruchamiania się!
RAF

Postprzez Technolo » 08 Lut 2005, 00:50

PostUA:

przeleć kompa antywirem on-line ze strony www.mks.com.pl polecam
- jak online nie wystarczy to w downloandzie masz wersje pod DOS-a

Ps. niewiem na jakiej podstawie stwierdziłeś że to wirus - bardzo częsty jest fakt że 2 programy antyvirusowe sie wykrywają nawzajem jako virusy :roll:
nie próbuj robić czegoś lepiej jak jest dobrze bo będzie jeszcze gorzej ;)
Awatar użytkownika
Technolo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Lut 2005, 23:44

Postprzez toudi » 08 Lut 2005, 07:30

PostUA:

Technolo napisał(a):przeleć kompa antywirem on-line ze strony www.mks.com.pl polecam
- jak online nie wystarczy to w downloandzie masz wersje pod DOS-a

Ps. niewiem na jakiej podstawie stwierdziłeś że to wirus - bardzo częsty jest fakt że 2 programy antyvirusowe sie wykrywają nawzajem jako virusy :roll:

To prawda. Ja miałem MKS i Norton i nawzajem wykrywały w swoich folderach wirusy. Teraz mam tylko Pandę i wszystko gra.
toudi
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Sty 2005, 08:22

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]