UA:
UA:
Kiedys ogladalam dokument o tym...CZYMŚ i uwierzcie mi nie ...
... spalam cala noc! tak sie balam! tereaz sie dowiedzialam ze to cos lata i sie przemieszcz! Kur**!! nie wiem jak wy ala ja juz sram po gaciach!
UA:
UA:
Chupacabra (hiszp. El Chupacabra - dosł. "wysysacz" kóz) - legendarne zwierzę, obiekt badań kryptozoologii, którego istnienia nie udało się wiarygodnie potwierdzić.
Występuje rzekomo w Południowej i Środkowej Ameryce, o wyglądzie około półtorametrowej, dwunożnej istoty (człekopodobnej). Według świadków posiada duże, jarzące się na czerwono oczy, pysk w rodzaju wąskiego dzioba z ostrymi kłami, kończyny zakończone trzema dużymi szponami i długi język przypominający sztylet. Językiem tym chupacabra wbija się w ciało zwierzęcia, najczęściej w wątrobę, a następnie wysysa jego krew. Chupacabra według świadków wydziela też z siebie dosyć nieprzyjemny silny zapach siarki.
Inne źródłą mówią że Chupakabra przekłuwa kłami krtań ofiary, a następnie wsuwa w otwór rurkowaty język wysysając krew ze środka ciała.
Jest kilka hipotez pojawienia się Chupacabry, m.in.:
kosmici- tego dnia kiedy po raz pierwszy znaleziono dziwnie zabite kozy, nad Meksykiem było widać dziwne światła.
nieudany eksperyment rządowy.
broń jakiegoś innego kraju mająca po pewnym czasie przerzucić się na ludzi.
Istnieją nieostre fotografie przedstawiające Chupacabrę, których wiarygodność jest kwestionowana.
UA:
UA:
Zarejestrowani użytkownicy: Majestic-12 [Bot]