Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Ciekawe gry godne uwagi

19 Mar 2008, 18:25

Witam szukam tytułów gier takich dość godnych uwagi. Jednak muszą to być gry konkretnych typów nie każda gra godna uwagi bo nie każda gra podchodzi mi do gustu.

Pierwszy typ gier to gry akcji ale nie każde tylko głównie takie tytuły podobne do GTA, Rainbow six.

Drugi typ gier jakie mnie interesują to RPG takie jak gothic cała seria, fable zapomniane opowieści, wiedźmin.

I to wszystkie gry typy gier jakich tytuły mnie zainteresują jest jeszcze pare gier w które lubie grać ale nie wiem do jakiego typu je zaliczyć. Mianowicie jest to stalker cień czarnobyla, crysis .

W każdym razie gry tylko tego typu i bardzo zbliżone tematyką do wyżej wymienionych mnie interesują więc wpisujcie swoje propozycje. Z ciekawością je rozwarze. Nie pytajcie mnie jakiego masz kompa to wpisze coś co ci wejdzie bo kompa mam dobrego i takie gry które niby odstraszają wymaganiami jak wiedźmin czy crysis mi chodzą na pełnych detalach

19 Mar 2008, 19:09

Splinter Cell double Agent -zarąbista gierka
Oblivion-podobne do gothica :)
Timeshift-gra akcji mozna sie czasem pobawić :D
CS-to juz przez neta
Assasin Creed-Jak dla mnie narazie najlepsza gra niedługo premiera ^^
Gears of War-ciekawa gra akcji
Call of duty 4-tutaj więcej chyba nie musze mówić :wink:
EDIT
Gierka podobna do GTA to Just Cause jak narazie jedna z moich ulubionych gierek

19 Mar 2008, 19:13

Jeżeli chcesz grę akcji to polecam
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=2264

Jesteś żołnierzem (większość gry snajperem). Dobrze dopracowana gra.. Ciekawa fabuła i wszystko moim zdaniem dobrze dopracowane. Oczywiście polecam.

A jeżeli chodzi o grę akcji podobne do R Six to wydaje mi się że tylko
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=6047 SWAT 4 jest taką grą. Chociaż doszedłem tylko do połowy i mi się już znudziła, ale Ciebie może bardziej wciągnąć.

20 Mar 2008, 00:31

Acoanic Swat4 jest ciekawy tylko na multi a single player dali tylko po to aby potrenowac przed rywalizacja po sieci, probowales grac w multi? Ja raz sprobowalem i niezle mnie wciagne wg mnie lepsze od CS-a.

20 Mar 2008, 16:41

kamuflasz napisał(a):Acoanic Swat4 jest ciekawy tylko na multi a single player dali tylko po to aby potrenowac przed rywalizacja po sieci, probowales grac w multi? Ja raz sprobowalem i niezle mnie wciagne wg mnie lepsze od CS-a.

Nie nie przez multi nie probowałem. Poprostu nikt ze znajomych jej nie miał i pozostał mi tylko samemu pograć.
Wyślij odpowiedź