Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Ciekawy program o nazwie,, Odkurzacz"

22 Kwi 2008, 01:20

Znalazłem przypadkiem na pewnym forum taki oto program. Służy on do skanowania i usuwania zbędnych plików. Użyłem go kilka razy i muszę powiedzieć że na razie nie widzę zastrzeżeń w jego działaniu. Używa lub używał go ktoś? Jakieś rady na przyszłość?

Podaję link skąd można go pobrać http://www.franmo.pl/

Czekam na wskazówki.

//rowniez z tej lokalizacji: http://www.instalki.pl/programy/downloa ... rzacz.html

22 Kwi 2008, 04:42

Dobry program ale jednak nie jest on dla bardzo początkujących, jesli się przyjrzymy co on usuwa bedzimy wiedzieli, dlatego ja zawsze przed usunięciem plików sprawdzam co to są za pliki, ja mam instalki na dysku różnych skryptów, odkurzacz usuwa mi pliki z nich gdyż uważa że są zbędnę dlatego należy patrzyc chociaż na początku co usuwa

22 Kwi 2008, 06:40

Odkurzacz jak dla mnie nie jest zbyt dobry,kiedyś tak odkurzył mi system że nie mógł wstać potem,programy systemowe jak np, oczyszczanie dysku,defragmętacja mają podobne działania a nie są szkodliwe

22 Kwi 2008, 10:04

Ja mam Your Uninstaller! 2008 działa jak Panel Sterowania->Dodaj lub Usuń programy ale dodatkowo...czyści rejestr i niepotrzebne pliki pozostałe w kompie po odinstalowaniu!

Czyści pliki Tymczasowe, można w nim ustawiać co ma włączać razem ze startem systemu, można czyścić przeglądarkę czyli Cokiesy Historia itd.

22 Kwi 2008, 10:43

Your Uninstaller działa na podobnej zasadzie co Easy Clener więc moim zdaniem jedno i drugie to samo , a wy co sądzicie.

22 Kwi 2008, 13:00

Polecany easy cleaner miałem i po nim system nie chciał wstać, po prostu każdy program ma swoje wady i zalety na które tzreba uważać
Polecam Ccleaner

22 Kwi 2008, 15:51

Program tego typu nie zrobi za nas wszystkiego, to tylko program. Dlatego trzeba uważać przy użytkowaniu, bo może wyrządzić więcej szkód niż pomóc. I to nie tylko ten program ale każdy tego typu, ponieważ wszystkie działają na podobnej zasadzie.
Wyślij odpowiedź