Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
07 Mar 2008, 19:44
Witam.
Zainstalowałem sobie Colin DiRT, ptcha 1.1 i Vitaminkę. i po kliknięciu w ikonkę nic się nie dzieje. Giera nie rusza wcale, pojawia się tylko w Procesach w Menadżerze Zadań.
Ma ktoś może pomysł co zrobić, żeby coś z tym zrobić??
Komp:
mobo : Asus AM2-N
proc : Athlon 64X2 4200+
graf : GeForce 8500 GT 1024MB RAM DDR2
ram : 2GB DDR2 667MHz
Reszta chyba bez znaczenia, no ale powiedzcie sami, na tym sprzecie to chyba nie powinienem mieć problemów z odpaleniem tego tytułu.
07 Mar 2008, 19:45
sądze ze powinienes zassac inną witaminke ^^
07 Mar 2008, 23:34
No już szukałem i trafiam ciągle na tę samą, więc przypuszczam że z nią jest wszystko OK, chociż łba sobie urwać nie dam

.
Może jakieś inne sugestie?? Czy tam linki do odpowiednich plików. Czy cokolwiek...
07 Mar 2008, 23:41
zobacz na pw jeżeli lookałes ta stronke to znajdziemy inne przyczyny^^
08 Mar 2008, 00:16
Tak, tę stronkę przekopałem z góry na dół, instalując wszystko w różnych kombinacjach. Przeinstalowywałem również dwukrotnie grę, stery grafiki, muzyki jak i DirectX. I ciągle jest to samo. Aplikacja jest uruchomiona w menadżerze, ale nic się nie dzieje.
08 Mar 2008, 01:28
kosu82
Ja mam mały pomysł i 1 pytanie jakiego używasz anty wirusa? Jeśli to NOD32 to kliknij na niego kliknij na opcje kwarantanna i znajdź grę i kliknij ppm i klikniesz opcje odtwarzaj i dzięki temu można spokojnie grać bo też tak miałem ale z inną grą i jest inne wyjście z 1 zaufanej stronki można ściągnąć cracka no-cd i też powinno śmigać.
08 Mar 2008, 21:32
Aktualnie nie mam zainstalowanego żadnego antywirusa.
08 Mar 2008, 23:09
Witam a pomogło to co wysłałem na pw?
09 Mar 2008, 00:47
No niestety Kamel, nie pomogło
W międzyczasie zorałem inny pliczek z tą grą i przeinstalowaem ją z nowego obrazu i dalej jest kupa. Proces jest tylko w Menadżerze.
Murarz777, co do Twojego PW. Kartę graficzną mam ne PCIEx16, a procek z tego co mi wiadomo obsługuje SSE2 i SSE3
Ale chyba rzeczywiście problem leży gdzieś w sprzęcie, tylko za złamanego ch*** nie wiem gdzie
09 Mar 2008, 01:07
Wiesz co wyczytałem w necie że ta gra raczej ci nie pójdzie Zacytuje pewien fragment
WYMAGANIA: PROCESOR: 2 GHz RAM: 512 MB SYSTEM: WINDOWS XP/VISTA INNE: Gra NIE DZIAŁA na komputerach z procesorami: AMD Athlon AMD Athlon XP ,Pentium III.
Gra nie podchodzi prawdopodobnie pod twój procesor, zerknij na pw podałem ci link z stroną gdzie to wyczytałem
09 Mar 2008, 16:24
No zgadza sie, z małym szkopułkiem...
Athlon64x2, to nie to samo co Athlon, czy AthlonXP, jest od nich "troszeczkę" nowszą konstrukcją. A i słabszy od mojego procesor AMD jest
rekomendowany (nie minimalny) przez Codemasters dla tego tytułu.
Kolor czcionki zarezerwowany dla Administratora to czerwony
Edit by Bozz