no i jeszcze pozostaje sprawa dysku, w przeciwienstwie do tego wd co pislem ten dysk segate ktory mi poleciles ma zle opinnie, jest duzo egzemplarzy ktore glosno pracuja albo padaja po kilku godzinach pracy, jedyny dysk segaty 500gb 32mb z dobrymi opinniami uzytkownikow jaki znalazlem jest drozszy od tego ktorego mi poleciles o prawie 100 zlotych, wiec przy dysku to chyba jednak zostane
1. Mam dokładnie ten sam dysk Seagate Barracuda 7200.10 i jest on na 999999999999...% lepszy od tego wd...
Dyski Seagate z serji Barracuda są najlepsze w swojej klasie cenowej, możesz mieć jeszcze lepszy Seagate Barracuda 7200.11 ale tak jak napisałeś jest on o 100Pln doroższy.
a w sumie to czemu jestes tak zle nastawiony do tych volcano
Nie ważne czy volcano czy inne gówno ale to jest Modecom... Ja bym ci polecił to co napisał Mac albo jakiegoś Tagana.
no i walsnie co do plyty pojawia sei watpliwosc z mojej strony, poleciles mi procka e8400, a czytajac opinnie na forach i w roznych sklepach u wszystkich uzytkownikow posiadajacych e8400 wystepuje taki blad ze ten asus nie rozpoznaje tego procesora i konieczne jest wgrywanie nowego biosu, a ja szczerze mowiac nie znam sie na tym wgrywaniu biosu i takich tam, wiec nie chce miec juz na starcie problemow z kompem
Właśnie widać że sie nie znasz, Pisze dokładnie na aukcjach że współpracuje ta płyta z wszystkimi procesorami Intel Core...
w sumie to po co sie przejmować, jak chcesz to se wez zasilacz volcano i po miesiącu spal se kompa i inne podzespoły dzięki którym twój komp będzie super...w super naprawie