TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Co jest do cholery legalne a co nie!!!!!

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

Co jest do cholery legalne a co nie!!!!!

Postprzez lukasz121212 » 23 Gru 2007, 00:57

PostUA:

Czy ktos mi moze powiedziec jak zainstalowa cracka w grze Syberia,czy moze znowu szczelicie mi gadke na temat regulaminu itd.Ludzie!!!!!nie badzcie obludni kazdy z was sciaga z internetu co sie da,instaluje cracki itp. wynalazki.Kazdy z was musial sie tego nauczyc!!!Kazdy z was szukal i szuka nadal pomocy w roznych kwestiach,moze nie tak blachych jak moja,ale tak jak pisalem wczesnie jestem laikie w tych sprawach.A tak w ogole,wedlug mnie jesli mozna wejsc na strone https://www.instalki.pl/,pobrac emule a potem wchodzac na strone osiolka pobrac jednym kliknieciem myszki co sie chce,miedzy innymi gre Syberia to moze mi ktos wytlumaczy:CO TO ZA JAJA SE ROBICIE i dlaczego nie chcecie mi pomoz.W kazdym badz razie zdajac sobie sparawe ze obludnicy z pewnoscia mnie z tad wwywalom po tym poscie ,chcialem podziekowac tym nielicznym osobom ktore probowaly mi pomoc,a obludnikom zyczyc wszystkiego co najgorsze.

[color="red"] Właśnie nauczyć. Tak się składa, że jak masz ręce i choć trochę samo zaparcia, a logiczne myślenie nie jest Twoja zmorą, to sobie poradzisz bez pomocy. Jak nie umiesz poradzić sobie z czymś, to nie kradnij. Widzisz pomogli Ci, ale ostrzeżenie się należy. BTW idź sobie na wareza, tam jest wielu pomocnych ludzi.[/color]
lukasz121212
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Gru 2007, 07:02

Postprzez nawrok888 » 23 Gru 2007, 01:11

PostUA:

uuuuuuuuuuu.....kolega sie zbulwersował :grin: :grin: :grin: .....wyluzuj troche......cracka sie nie instaluje tylko podmienia.....prawym na crack>>>kopiuj....przechodzisz do folderu z grą i tam prawy>>>wklej......

pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław
Pochwały: 3

Postprzez murarz777 » 23 Gru 2007, 01:31

PostUA:

Wiesz kolega w internecie możesz znależć jakieś fajniejsze forum bez "obludnych" ludzi poprostu na tym forum nie toleruje się piractwa a cracka wystarczy podmienić we folderze z grą :wink:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]