Czy ktos mi moze powiedziec jak zainstalowa cracka w grze Syberia,czy moze znowu szczelicie mi gadke na temat regulaminu itd.Ludzie!!!!!nie badzcie obludni kazdy z was sciaga z internetu co sie da,instaluje cracki itp. wynalazki.Kazdy z was musial sie tego nauczyc!!!Kazdy z was szukal i szuka nadal pomocy w roznych kwestiach,moze nie tak blachych jak moja,ale tak jak pisalem wczesnie jestem laikie w tych sprawach.A tak w ogole,wedlug mnie jesli mozna wejsc na strone https://www.instalki.pl/,pobrac emule a potem wchodzac na strone osiolka pobrac jednym kliknieciem myszki co sie chce,miedzy innymi gre Syberia to moze mi ktos wytlumaczy:CO TO ZA JAJA SE ROBICIE i dlaczego nie chcecie mi pomoz.W kazdym badz razie zdajac sobie sparawe ze obludnicy z pewnoscia mnie z tad wwywalom po tym poscie ,chcialem podziekowac tym nielicznym osobom ktore probowaly mi pomoc,a obludnikom zyczyc wszystkiego co najgorsze.
[color="red"] Właśnie nauczyć. Tak się składa, że jak masz ręce i choć trochę samo zaparcia, a logiczne myślenie nie jest Twoja zmorą, to sobie poradzisz bez pomocy. Jak nie umiesz poradzić sobie z czymś, to nie kradnij. Widzisz pomogli Ci, ale ostrzeżenie się należy. BTW idź sobie na wareza, tam jest wielu pomocnych ludzi.[/color]