TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Co jest nie tak(neostrada 1024)????

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Co jest nie tak(neostrada 1024)????

Postprzez shyman » 01 Cze 2005, 10:49

PostUA:

Mam neostrade 1024 i siec zalozoną na routerze Request,w sieci sa 4 osoby,wszystko jest niby ok tylko:internet chodzi mi maksymalnie 3 godziny a po tym czasie rozłacza sie,po ponownym uruchomieniu komputera znowu jest wszystko ok....przez 3 godziny.na pasku zadan gdzie znajduje sie ikonka z 2 monitorkami kiedy sprawdzam stan połaczenia zawsze "wyslanych"pakietów mam wiecej niz "odebranych"nawet gdy nic nie wysylam tylko sciagam pliki,a ztego co wiem wyslanych powinno byc wiecej....sprawdzcie jak jest u was i czekam na jakas dobra rade...pozdrawiam
shyman
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Kwi 2005, 16:11

Postprzez lamerek_mati » 01 Cze 2005, 12:55

PostUA:

ja tez tak miałem . mam neo 124 i wyłanczał mi sie po 20 min!!!! okazało sie że gdzies w opcjach było zaznaczone zeby neo sie automatycznie wyłanczała po 20min. sprawdź opcje
C'e solo I'Inter
Awatar użytkownika
lamerek_mati
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Maj 2005, 19:26
Miejscowość: Racibórz

Postprzez shyman » 01 Cze 2005, 15:44

PostUA:

tylko nie bardzo wiem w jakich opcjach...
shyman
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez lamerek_mati » 01 Cze 2005, 21:55

PostUA:

no piszesz że masz ikone na pasku zadan. może to to ?? jak nie to w starcie masz neo i tam poszperaj]
C'e solo I'Inter
Awatar użytkownika
lamerek_mati
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Maj 2005, 19:26
Miejscowość: Racibórz

Postprzez shyman » 02 Cze 2005, 10:41

PostUA:

wogole nie mam zainstalowanej neostrady,łącze sie przez połaczenie lokalne i patrzylem w wlasciwosciach ale tam nic nie ma.....
shyman
Forumowicz
Forumowicz

pewnie to wirusy

Postprzez kukiking » 02 Cze 2005, 12:15

PostUA:

hej

ja tez mam neo i wiem, ze jak UPLOAD jest wiekszy niz DOWNLOAD a ja prawie nic nie robie w sieci, badz UPLOAD od razu osiaga najwysza wartosc to jest to jakis virus, robal albo inne badziewie.

proponuje odpalenie HIJACK THIS - poszukac tego programiku w necie
wczesniej wylacz przywracanie systemu windows, przejdz do trybu awaryjnego i odlacz fizycznie kabel do neta

pozniej HIJACK THIS
jakies programik antyvirusowy
instalacja FIREWALL'a
po ponownym uruchomieniu i polaczeniu z netem odpal jakis skaner on-line - osobiscie polecam PANDA ACTIVE SCAN ON-LINE, ale jest ich wiecej

mam nadzieje ze cos z tego co ci napisalem, pomoze w rozwiazaniu problemu

p.s. Neo dziala na rozne viry, robale itd. itp. jak magnes :)))))

pozdro
kukiking
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Cze 2005, 12:09

Postprzez shyman » 04 Cze 2005, 01:27

PostUA:

zrobilem wszystko jak mowiles i nadal lipa,tak wogole to nawet format c:/ nie pomógł wiec juz nie mam pojecia...
shyman
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]