TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
witam jak w temacie mam wielki problem z dyskiem otoz gdy:siedze wieczorami na kompie(z rana tego nie slysze ale tez tak jest)to dysk czesami tak pyka "tyk" i gdy wytwarza ten dzwiek to mam "laga" lub jak kto woli chwilowy przywias.jest jeszcze taka opcja ze gdy siedze czesami to w pewnym momecie zaczyna mi czytac plyte z dvd ktorej nawet nie ma i pojawia sie taka plytka przy kursorze myszy...jak myslicie co jest nie tak???
witam ponownie sprawdzilem ten dysk i niby wszystko ok ale jednak cos jest nie tak bo on tak tylka co jakis czas ale mniejsza z tym moze nie iwesz co jest nie tak z tym napedem???ze mi ta plytka kolo kursora wyskakuje