TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Co lepsze ???? Jak sądzicie ????

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Który Lepszy

Windows 98 SE
0
Brak głosów
Windows ME
0
Brak głosów
Windows 2000
0
Brak głosów
Windows XP Home Edition
1
25%
Windows XP Professional
2
50%
Windows XP SP1
0
Brak głosów
Windows XP SP2
1
25%
Linux
0
Brak głosów

Razem głosów : 4

Co lepsze ???? Jak sądzicie ????

Postprzez Lamagalula » 26 Lip 2005, 09:20

PostUA:

Mam Windowsa XP Professional , niedawno napotkalem sie na cos takiego jak Windows XP SP1 i SP2 . Jestem ciekawy jakie jest wasze zdanie na ten temat . Pozdrawiam

Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Postprzez zebra » 26 Lip 2005, 12:32

PostUA:

Windows XP SP1 lub SP2 to nic innego, jak Windows XP z zainstalowanym Service Packiem 1 lub 2... Mój głos więc oddaję na Windows XP Professional - stabilność (w porównaniu z poprzednikami, może jeszcze nie tak doskonała) i różnorodność dostępnych możliwości konfiguracji. Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Mac » 26 Lip 2005, 13:01

PostUA:

zebra wszyscy o tym dobrze wiedza z SP może byc też w home(ty chyba nie). W profie jest taka masz narzędzie że sie nawet w głowie nie mieści mało kto wykorzysta więcej niz 25% tego co tam jest...
A SP2 bo jest git choć trzeba sie troche pobawic żeby nie był za bardzo upierdliwy (firewall szczególnie trzeba wyłączyc i zainstalowac zone alarm+avast) Teraz mam zamiar przetestowac i to ostro MS anti spyware beta. A na początku sierpnia Viste(jak kto woli Longhorna)
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez zebra » 26 Lip 2005, 13:07

PostUA:

Mac napisał(a):(...)zebra wszyscy o tym dobrze wiedza z SP może byc też home(...)

A czy ja napisałam, że tylko Professional jest z SP1 lub SP2?? Przeczytaj coś kilka razy, a potem wydawaj opinie. Nie wybrałam Windowsa XP Pro tylko ze względu na SP1/2. Z resztą nie wydawaj zbędnych komentarzy... I żebyś się nie przeliczył, bo też o tym wiem (o tym, że Home posiada SP). I nie demonstruj publicznie swojej nieuwagi... Przeczytaj dokładnie, a potem wydawaj osądy. Jak zwykle, już przywykłam. Ha!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez komandos » 26 Lip 2005, 13:48

PostUA:

głos oddaje na XP Home....
Ashes to ashes , Dust to dust... AMEN !!!
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników