Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Który Lepszy

Windows 98 SE
0
Brak głosów
Windows ME
0
Brak głosów
Windows 2000
0
Brak głosów
Windows XP Home Edition
1
25%
Windows XP Professional
2
50%
Windows XP SP1
0
Brak głosów
Windows XP SP2
1
25%
Linux
0
Brak głosów

Razem głosów : 4

Co lepsze ???? Jak sądzicie ????

26 Lip 2005, 09:20

Mam Windowsa XP Professional , niedawno napotkalem sie na cos takiego jak Windows XP SP1 i SP2 . Jestem ciekawy jakie jest wasze zdanie na ten temat . Pozdrawiam

26 Lip 2005, 12:32

Windows XP SP1 lub SP2 to nic innego, jak Windows XP z zainstalowanym Service Packiem 1 lub 2... Mój głos więc oddaję na Windows XP Professional - stabilność (w porównaniu z poprzednikami, może jeszcze nie tak doskonała) i różnorodność dostępnych możliwości konfiguracji. Pozdrawiam!

26 Lip 2005, 13:01

zebra wszyscy o tym dobrze wiedza z SP może byc też w home(ty chyba nie). W profie jest taka masz narzędzie że sie nawet w głowie nie mieści mało kto wykorzysta więcej niz 25% tego co tam jest...
A SP2 bo jest git choć trzeba sie troche pobawic żeby nie był za bardzo upierdliwy (firewall szczególnie trzeba wyłączyc i zainstalowac zone alarm+avast) Teraz mam zamiar przetestowac i to ostro MS anti spyware beta. A na początku sierpnia Viste(jak kto woli Longhorna)

26 Lip 2005, 13:07

Mac napisał(a):(...)zebra wszyscy o tym dobrze wiedza z SP może byc też home(...)

A czy ja napisałam, że tylko Professional jest z SP1 lub SP2?? Przeczytaj coś kilka razy, a potem wydawaj opinie. Nie wybrałam Windowsa XP Pro tylko ze względu na SP1/2. Z resztą nie wydawaj zbędnych komentarzy... I żebyś się nie przeliczył, bo też o tym wiem (o tym, że Home posiada SP). I nie demonstruj publicznie swojej nieuwagi... Przeczytaj dokładnie, a potem wydawaj osądy. Jak zwykle, już przywykłam. Ha!

26 Lip 2005, 13:48

głos oddaje na XP Home....
Wyślij odpowiedź