TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Co może się dziac z moim laptopem Dell Vostro A860

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Co może się dziac z moim laptopem Dell Vostro A860

Postprzez titek » 09 Kwi 2012, 23:13

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.0) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like Gecko) Chrome/18.0.1025.151 Safari/535.19

Witam,

Posiadam laptop Dell Vostro A860.. W ostatnim czasie mocno mulił, zacinał się i głośno pracował. Na szczęście mam go jeszcze na gwarancji, przyjechał serwisant, wymienił płytę główną. Większość problemów zniknęła. Pozostało natomiast: mulenie gdy mam otwarte kilkanaście zakładek w przeglądarce (kiedy kliknę aby przełączyć to strona przeskakuje po 1-2 sekundach), gdy chcę wydrukować coś z PDF lub doc to po kliknięciu w drukuj program zacina się na kilkanaście sekund (brak odpowiedzi).

Nagrałem od nowa system więc nie mam zasyfionego komputera, nie mam żadnych wirusów. Jaki może być problem ?
titek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Mar 2011, 23:25

Re: Co może się dziac z moim laptopem

Postprzez Palacio » 10 Kwi 2012, 09:02

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 6.1; WOW64; U; pl) Presto/2.10.229 Version/11.62

Sprawdź temperatury poszczególnych podzespołów i wklej je tutaj. Możesz posłużyć się poradnikiem, z mojego podpisu.
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników