Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
30 Kwi 2008, 08:56
Dnia wczorajszego na półkach sklepowych pojawiła się najnowsza cześć GTA IV. Co myślicie o tej grze no i w miarę możliwości opisujcie jej możliwości. No i jak macie jakieś filmiki to podajcie je tylko najlepiej takie robione przez siebie.
30 Kwi 2008, 10:31
Grafika prezentuje się dość ładnie,nowe ulice itp.Filmiku gry przez siebie nakręconym nie mam ale mam filmik bardzo fajny który znalazłem na youtube w tym temacie
http://pl.youtube.com/watch?v=6ge59bNLg3M
teraz gta przypomina mi trochę nfs.
P.S Może źle jestem poinformowany ale chyba nie ma gta IV na kompa.
30 Kwi 2008, 11:06
zgadza sie nie będzie tej gry na PC tylko na konsole ;(
30 Kwi 2008, 11:09
Z tego co patrzyłem w necie to tylko ta gra jest na X360,wiec zanim wyjdzie na kompa to trochę minie czasu.
30 Kwi 2008, 11:28
Dawid dobry filmik znalazles, czemu ja nie mam XBoxa:( A powiedzcie są chociaż plany wydania na PC albo PS'a ??
30 Kwi 2008, 18:14
zawsze gta wychodzi na pc... tylko po conajmniej roku od premiery na konsole
01 Maj 2008, 13:18
kamuflasz napisał(a):Dawid dobry filmik znalazles, czemu ja nie mam XBoxa:( A powiedzcie są chociaż plany wydania na PC albo PS'a ??
GTA IV wyszło na Xbox'a 360 i PlayStation 3.
14 Maj 2008, 15:38
Moja opinia jest taka... pewno jak każda wersja z serii GTA będzie taka sama. Nowe auta/lokalizacje misje, szybko się nudzą ... Według mnie potrzeba czegoś nowego,np. akutalki miesięczne albo po określonym czasie gry z nowymi autami/lokalizacjami i misjami. Gdyby takowe były grałoby się o wiele przyjemnie i napewno duża ilość PC'towych Graczy byłaby z tego bardzo zadowolona. Narazie poczekam,aż wyjdzie wersja na PC wtedy pomócę i pewno się znudzi mi tak szybko jak poprzedniczki...