TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

co o tym sadzicie??

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

co o tym sadzicie??

Postprzez Madzik2703 » 21 Mar 2006, 18:05

PostUA:

http://uwaga.onet.pl/1,118,8,18409184,5 ... forum.html
http://uwaga.onet.pl/1,118,8,18525519,5 ... forum.html
mnie to strasznie obużyło a u was jaka reakcja? to jest żenujące.. ;/
poprostu Madzik :D
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Postprzez Alvarees » 21 Mar 2006, 18:40

PostUA:

Ta osoba co to pisała ma na serio jakies problemy z psychą !!!! 12 Lat a takie doswiatczenie "uprawiam sex ja wszyscy"a nauczyciele nie zwracają na to uwagi :shock: Jakos nie potrafie w to uwierzyc
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER
Pochwały: 2

Postprzez komandos » 21 Mar 2006, 18:52

PostUA:

zwykła , marna prowokacja....
Ashes to ashes , Dust to dust... AMEN !!!
Awatar użytkownika
komandos
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Mar 2005, 18:02
Miejscowość: Kocborowo

Postprzez wojtas1125554 » 21 Mar 2006, 19:23

PostUA:

to jest normalna żecz
może i normalna ale nie w tym wieku. Ja mam 12 lat i jeszcze się nie bzykałem(i puki co niemam zamiaru)
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez viprex » 21 Mar 2006, 20:08

PostUA:

Ta osóbka (12-stoletnia zresztą) niezabardzo chyba wie o czy mówi/pisze.

Kit na kólkach i tyle, szkoda gadać :583:
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez Madzik2703 » 21 Mar 2006, 20:16

PostUA:

..prawdopodobne jest ze naklamala w tych komentarzach.. i pewnie tak jest.. ale ja nie rozumiem po co to zrobila przeciez kazdy uwaza teraz taka osobe za nienormalna;/ ciekawe co chciala przez to zyskac? ze ludzie przyznaja racje ze sex w wieku 12 jest dobry? to jest chore jakies ;/
poprostu Madzik :D
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Postprzez Hpest » 21 Mar 2006, 20:50

PostUA:

Ciekawe czym ten dwunastolatek to robi :D :D :D Hahaha, przecież to jeszcze dziecko jest :) A tym 12 letnim dziewczyną najwyraźniej się to podoba :) Zreszczą Nie moja sprawa :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Chief » 21 Mar 2006, 21:25

PostUA:

podejrzewam ze raczej ze tu chodzi o kontakty pedofilskie tego młodego człowieka.
a nizeli o kontakty sezualne z dziewczyna!!

czego to ludzie nie napisz mogł napisac ze ma 9 lat albo 6 !!!
Szkoda ze jeszcze sie nie pochwalił z iloma osobami juz spał.
moze jakis rekord ma na koncie juz ???

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez luck_j » 21 Mar 2006, 22:17

PostUA:

Niewierzę że to prawda, że mają po 12 lat, jak to już komandos napisał to jest jakaś "marna prowokacja" wg mnie.
A jeśli to jest prawda, to jest wina mediów, że takie dzieci już w tak młodym wieku chcą zobaczyć jak to jest.
Awatar użytkownika
luck_j
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Mar 2006, 01:06

Postprzez dragonis » 21 Mar 2006, 22:23

PostUA:

Dla mnie to jest jeden wielki kit. Pewnie specjalnie wybrali ten wiek, ponieważ gdyby napisali że mają 9 albo 10 lat nikt by na to nie zwrócił uwagi bo nikomu by nie przyszło do głowy że to może być prawda.
dragonis
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Lut 2006, 20:10

Postprzez luck_j » 21 Mar 2006, 23:19

PostUA:

A jednak mylisz się bo na innym forum był pewien ktoś kto napisał że ma 10 lat i dużo ludu uwierzyła w to. Zresztą sami zobaczncie: http://forum.dlaprzyjaciela.pl/viewtopic.php?t=21
Awatar użytkownika
luck_j
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Mar 2006, 01:06

Postprzez 1jaa » 21 Mar 2006, 23:40

PostUA:

Wiecie co Wam powiem? Nie wiem kto by chciał z "płaską" 12-latka to robić. Jakiś świr. Mało to prawdopodobne, w internecie ludzie różne rzeczy piszą, tak jak ja np. mogę wam napisać, że byłem na księżycu no bo to przecież normalna rzecz no nie? :wink:
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez lonley » 22 Mar 2006, 00:05

PostUA:

Muszę Was zmartwić, ale to dziecko nie musiało ściemniać..prawda jest taka, że z tego co mówiła mi mama - przychodzą do niej 12-13 latki w ciąży..!! Po prostu - dzieci mają dzieci..
W 12 letnich chłopczyków raczej nie wierze, bo rzeczywiście troszkę mało mają nie tylko w główkach <nie wszyscy>, ale z tymi dziewczynkami to mogłabym się sprzeczać..
Cała zabawa polega na tym, że oni są dumni z tego, że to robią, bo wydaje im się, że dorównują dorosłym..ale oni nic nie odczuwają..zero przyjemności..zero miłości..szybko, łatwo i w szkolnym kiblu..bez sensu..
A tych nauczycieli to wy**, skoro nie zwracają uwagi na takie rzeczy..Od czego oni są??!! A rodzice?? Nic nie wiedzą o swoich dzieciach, kiedyś tego pożałują..
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez viprex » 22 Mar 2006, 13:20

PostUA:

To jest jakies wszystko chore

W wieku 10 lat dziecko powinno zająć się nauką.

Jak ktoś trafnie zauważył cała sprawa ociera się o pedofilie.
Ma szczęście gówniara że ojciec jej jeszcze sie tego nie doczytał , miała by chłopaka i sex przez d..e w kosmos wybity. :wpale:

Muszę Was zmartwić, ale to dziecko nie musiało ściemniać..prawda jest taka, że z tego co mówiła mi mama - przychodzą do niej 12-13 latki w ciąży..!! Po prostu - dzieci mają dzieci..

A to niestety smutne ale prawdziwe, szkoda mi dzieci które rodzą dzieci .
Zero przygotawania do życia. Rodzice tych dzieci sami potrzebują jeszcze opieki swoich Mam i Tatusiów.
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Postprzez viprex » 22 Mar 2006, 13:29

PostUA:

A tych nauczycieli to wy**, skoro nie zwracają uwagi na takie rzeczy..Od czego oni są??!! A rodzice?? Nic nie wiedzą o swoich dzieciach, kiedyś tego pożałują..[/quote]

A co według Ciebie ma zrobić nauczyciel, odprowadzać dziecko do domciu za rączkę , chodzić z nim do ubikacji.
W głowniej mierze to rodzice odpowiedzialni są za wychowanie dziecka , to odnich zależy co dziecko robi w domu czy ogląda razem z tatą filmy po 20 tej, gdzie dużo jest scen łożkowych i krawych, czy obserwuje kłutnie rodziców w których często padają słowa od których włos jeży się na głowie.
Niestety dziecko jest podatne na wpływy starszych szczególnie rodziców, bardzo łatwo jest zwalic wszystko na nauczycieli. Zjednej strony chcemy żeby nas wychowywali u uczyli - co wymaga od nas samych dyscypliny chociaż minimalnej - a z drugiej strony chcemy luzu i wolności. :583:
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]