TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Co sadzicie o SAGEMIE MYX-8

Tematy związane z telefonią komórkową.

sagem

Postprzez judasz » 20 Sty 2006, 15:53

PostUA:

Polecam SAGEM DC 735 :)
INSTALKI.pl - programy, spolszczenia, kodeki, antywirusy, nagrywanie, komunikatory,
pełne wersje gier, odtwarzacze, tworzenie muzyki, p2p, tv player, ...

Ludzie cię oszukują, klamią, zostawiają, zmieniają się, a 100 kg jest zawsze 100 kg !
Awatar użytkownika
judasz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Lut 2005, 15:19
Miejscowość: Żagań

Postprzez Tlenowy » 21 Sty 2006, 10:45

PostUA:

Niedawno miałem w ręku sagema myx6-2. Jest troche spory ale w stosunku cena do mozliwości jest zawalisty. Wyświetlacz ma bardzo dobry, dobre filmiki nagrywa, nienajgorzej odtwarza muzyke i obsługuje karty podajrze mini sd. Jak chcesz kupić popatrz też na Motorole a835. Za około 350zł ją kupisz a jest to telefon 3G, posiada 2 kamerki 64mb pamieci oraz port na karte pamięci.
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez enigma03 » 06 Sie 2008, 09:56

PostUA:

każdy ma swoje potrzeby i co innego mu sie podoba. Ja słyszałam że te telefony są ok ale trudno je później sprzedać bo ludzie się do nich uprzedzają. Poza tym przez to że są mało popularne to gorzej z uzyskaniem jakiejkolwiek pomocy gdy jest z nimi coś nie tak.
enigma03
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Sie 2008, 12:43
Miejscowość: Sadlinki

Poprzednia

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]