Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Co sadzicie o SAGEMIE MYX-8

09 Lis 2005, 22:12

Co sądzicie o SAGEMIE MYX-8
Kod:
http://www.mobile.inspiracja.com/Sagem,MYX-8,phone.php

Lub o SAGEMIE MYX 6-2
Kod:
http://www.mobile.inspiracja.com/Sagem,MYX6-2,phone.php

Mam zamiar któryś z nich kupić :D :D :D

09 Lis 2005, 22:15

Ja powiem od siebie:
Sama ta nazwa SAGEM mnie zniechęca ale patrząc na fotki może być coś ciekawego.

09 Lis 2005, 22:24

Mam sagema MYX 5-2 od prawie roku i powiem że jestem zadowolony, jak poruwnywałem to robi lepsze zdjecie niż Sonyericsson i Nokia o Simensie nie wspominając
Dlatego chce kupic fona tej marki :lol:

09 Lis 2005, 22:34

Ja tak powiem że może sagem jest dobry ale ludzie nie chcą tego puźniej kupić. Tak samo jak motorolke. Najlepiej nokia, siemens no i SE.

10 Lis 2005, 08:22

Ja jednak sadze ze firma sagem robi "reklamowki" a telefon powinien byc markowy np.nokia,sony ericcson czy motorolla pozatym do rtobienia zdjec sluzy aparat a nie telefon,mam cyfrowke i zaden telefon niedorowna jakoscia zdjec do aparatu wiec sadze ze telefon nie powinien miec bajerow tylko pownien byc niezawodny czyli poprostu nie tracic zasiegu nie wylaczac sie itp.. ma sluzyc do wykonywania polaczen a nie do robienia zdjec czy grania w jakies gry,ale oczywiscie jak ktos lubi bajery w telefonach to ja niemam nic przeciwko :wink:

10 Lis 2005, 15:50

mi się niepodoba

MYX-8

10 Lis 2005, 16:52

Telefon jest niezły, ale niedałbym za niego więcej jak 500 zł.

10 Lis 2005, 17:34

Sagem jest do niczego albo Nokia albo SE
Ostatnio edytowany przez janczak9, 17 Sie 2012, 10:57, edytowano w sumie 1 raz

11 Lis 2005, 13:09

Mnie się tam Sagemy nie podobają!
I który masz zamiar kupić???
Ja jak bym miała wybierać to chyba ten pierwszy.
A tak poza tym zgadzam się z maniusiem, telefon powinien służyc do tego, do czego został stworzony, czyli do kontaktowania się, a nie do robienia zdjęc. No ale jak któs lubi. Ja osobiscie wolę zdjęcia popstrykać cyfrówką.

11 Lis 2005, 13:38

ja tam jetsem za nokiami!!!

11 Lis 2005, 21:32

Niezgodze sie z toba ze Motorola to zly telefon.

Ktora firma byla pierwsza na rynku?
Odp. Motorola

Zgadzam sie z tym kto napisal ze sagemy to reklamowki. Sama nazwa zniecheca ludzi. Idz do jakeigos skupu telefonow komorkiowych i sie zaytaj czy chetnie kupuja te sagfemy czy motorole albo Nokie czy siemensy?

Ja ogolnie posiadam stary telefon,a bardzije wyglada to jaka jakas mala walizka. Do teraz dziala zdrobnymo przerobkami. i jest marki "motorola"

sagem

10 Sty 2006, 19:10

Witam,jestem mozna powiedziec specem od komórek i mam swoja mala firme z komórkami oba te sagemy sa fajne i dobre ja polecam sony ericsson ! ! ! Moim zdaniem jest to najlepsza firma i najtansza ! ! ! :grin:

10 Sty 2006, 22:50

Ehh, mi również nie podobają się sagemy,wole siemesny. No i taka sprawa, Jędrzej, zmień sobie rysunek w podpisie na TROCHE MNIEJSZY bo całą przeglądarke wyginasz

14 Sty 2006, 23:21

sama nazwa SAGEM mnie rozwala!! Nie ma jak NOKIA !!!!!!!!

18 Sty 2006, 11:33

Nie polecam. Jedyny ciekawy model to X6.
Wyślij odpowiedź