TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

co to jest???

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

co to jest???

Postprzez historyk » 02 Lut 2006, 11:30

PostUA:

Jakieś dwa miesiące temu kaspersky znalazł mi trojana JS.Downloader. Usunąłem Javę i pewien czas był spokój. Ale ostatnio objawy powróciły - na klawiaturze numerycznej wyskakują jakieś ciągi lliter, włącza mi się wyszukiwanie plików Windows, wyłączają mi się wszystkie programy, ale tylko, gdy używam klawiatury numerycznej. Czy ktoś się z czymś takim spotkał????
ale o co chodzi???
historyk
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 02 Lut 2006, 11:20
Miejscowość: Mosina, (Wielko)Polska

Postprzez Alvarees » 02 Lut 2006, 12:19

PostUA:

Proponuje FORMATA
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER
Pochwały: 2

Postprzez karolekziom » 02 Lut 2006, 14:03

PostUA:

Może dostał ci się jescze jakis inny wirus i zeżarł ci pliki windows jest to bardzo mizliwe zgadzam się z <<<Alvarees>> i mówie zrób se formata
IDEĄ naszej ERY jest żyć na PLUSIE i krzyczeć HEAYH do SAMYCH SWOICH
Awatar użytkownika
karolekziom
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sty 2006, 23:06
Miejscowość: Radostowice

Postprzez Dames » 03 Lut 2006, 16:58

PostUA:

nie spotkalem sie z takim czyms...ale uwazam ze format to najbardziej prymitywna rada jaka moze sie trafic...sprobuj go przeskanowac avastem...jesli nic zrobi madrego...wtedy...hmm...mozesz przeinstalowac po prostu windows'a bez formatowania dysku...to chyba lepszy pomysl...a zrob moze przywracanie systemu...moze to cos pomoze...
Get Up! Stand Up!
Awatar użytkownika
Dames
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Lut 2006, 16:36

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników