TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Co zrobic zeby film sie naie zacinal???

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Co zrobic zeby film sie naie zacinal???

Postprzez Mojżo » 18 Sty 2006, 13:28

PostUA:

Mam problem z odtwarzaniem filmow na komputerze. Najczęściej zacinają sie i dźwięk wyprzedza owiele obraz albo wogule niemam dźwięku. Niewiem co mam robic instalowałem rozne zestawy kodeków ale to nic niepomagalo. powiedzcie co mam zrobic aby sie płynnie odtwarzalo. Mam win98se, 88 pamięci ram, 6,2Gb POMOCY!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Mojżo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Sty 2006, 11:10

Postprzez manius23 » 18 Sty 2006, 13:35

PostUA:

Ja sadze ze brakuje ci pamieci lub masz poinstalowanych za duzo roznych kodekow i sie ze soba gryza ewentualnie moze byc problem z danym filmem.
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez Mojżo » 18 Sty 2006, 13:54

PostUA:

niemam za dużo poinstalowanych kodeków raczej powiedzial bym za malo (zawsze poprzednio zainstalowany zestaw wyrzycam) a fim prawie karzdy mi sie zacina :cry:
Awatar użytkownika
Mojżo
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez manius23 » 18 Sty 2006, 14:32

PostUA:

To jedyne co ci pozostalo to dolozyc pamieci i jescze jedno zeby filmy dziala potrzebny jest procesor min.333MHZ.
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez Mojżo » 19 Sty 2006, 09:46

PostUA:

mam nawet 450MHZ tylko jeszcze jedno mam karte muzyczno-graficzna innaczej mówiąc standardową. Mam ten komputer juz 8 lat i moze karta ta uległa uszkodzeniu?? :cry: :sad: :(
Awatar użytkownika
Mojżo
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez kukaszr » 25 Sty 2006, 14:10

PostUA:

ja bym sprobowal wcisnac ctrl + alt + del

i pozamykał programy ktore nie sa potrzebne np. w win xp po zainstalowaniu ma sie <przynajmniej ja mam> 17 programów ale po odwiedzinach niektorych stron internetowych mam po 38 -lekko spowalniaja pc i zacinaja filmy <ułamiki sekund> ale potrafi wnerwić

precek prawie jak Ty 500mhz
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników