TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Company of Heroes Problem...

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Company of Heroes Problem...

Postprzez MANY945 » 01 Sie 2009, 02:19

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.1) Gecko/20090715 Firefox/3.5.1

Witam mam maly problem z gra a raczej seria gier Company of Heroes.
Kupilem Sobie Company of Heroes:Kompania Braci , Company of Heroes:Na Lini Frontu (Znane tez jako Opposing Fronts) oraz Company of Heroes:Chwala Bohaterom (Znane Jako Tales of Valor)
I mam taki problem z zainsalowaniem tych 3 gier naraz...
Jak zainstaluje Company of Heroes:Kompania Braci i potem probje zainstalowac Company of Heroes:Na Lini Frontu To usuwa Mi Company of Heroes:Kompania Braci.
Dodam takze ze na lini frontu tak ja chwala bochaterom jest samodzielnym dodatkiem do gry czyli nie wymaga instalacji Company of Heroes:Kompania Braci.
Gdy instaluje Company of Heroes:Chwała Bohaterom to wszystko jest ok i mi nie usuwa samego Company of Heroes:Kompania Braci i Moge Grac w Ta podtawe i ostatni dodatek ale na lini frontu tak nie moge nie wiem czemu tak sie dzieje prosil bym o pomoc probowalem juz tyle razy i nadal to samo nie wiem czy cos jest nie tak z gra ze jest ustawione zeby usuwalo czy co... :?
Raz jakos sie tak zrobilo ze jak zainstalowalem Company of Heroes:Chwała Bohaterom to wystarczylo wlozyc plyte od Dodatku Na lini Frontu i wszystko bylo git a teraz nie wiem co jest bo tak nie moge niestety mialem formata i to pewnie przez to.
Prosil bym o w miare szybka pomoc z gory dziekuje za pomoc z tym daje plusik ;)
PFK JEST NA MOCY PAK - TU
PFK JEST NA MOCY PAK - TU
Image
Awatar użytkownika
MANY945
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Maj 2008, 15:54
Miejscowość: Inowrocław

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]