Witam mam maly problem z gra a raczej seria gier Company of Heroes.
Kupilem Sobie Company of Heroes:Kompania Braci , Company of Heroes:Na Lini Frontu (Znane tez jako Opposing Fronts) oraz Company of Heroes:Chwala Bohaterom (Znane Jako Tales of Valor)
I mam taki problem z zainsalowaniem tych 3 gier naraz...
Jak zainstaluje Company of Heroes:Kompania Braci i potem probje zainstalowac Company of Heroes:Na Lini Frontu To usuwa Mi Company of Heroes:Kompania Braci.
Dodam takze ze na lini frontu tak ja chwala bochaterom jest samodzielnym dodatkiem do gry czyli nie wymaga instalacji Company of Heroes:Kompania Braci.
Gdy instaluje Company of Heroes:Chwała Bohaterom to wszystko jest ok i mi nie usuwa samego Company of Heroes:Kompania Braci i Moge Grac w Ta podtawe i ostatni dodatek ale na lini frontu tak nie moge nie wiem czemu tak sie dzieje prosil bym o pomoc probowalem juz tyle razy i nadal to samo nie wiem czy cos jest nie tak z gra ze jest ustawione zeby usuwalo czy co...
Raz jakos sie tak zrobilo ze jak zainstalowalem Company of Heroes:Chwała Bohaterom to wystarczylo wlozyc plyte od Dodatku Na lini Frontu i wszystko bylo git a teraz nie wiem co jest bo tak nie moge niestety mialem formata i to pewnie przez to.
Prosil bym o w miare szybka pomoc z gory dziekuje za pomoc z tym daje plusik