TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

"ConvertXtoDvd 3"-problem z obrazem

Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.

"ConvertXtoDvd 3"-problem z obrazem

Postprzez Vixaven » 23 Lut 2008, 17:13

PostUA:

Witam Wszystkich Forumowiczow ! Jesli ktos moglby mi pomoc w mojej sprawie , bede na prawde bardzo wdzieczny ! Moj problem z programem "ConvertXtoDvd 3" polega na tym, ze po konwersji plikow video ts i vts na format avi i przegraniu na plyte DVD wszystko jest w porzadku ale nie do konca... Zauwazylem ze gdy obraz stoi w miejscu jest spoko ale gdy ktos na filmie zaczyna sie poruszac to obraz robi sie jakby z matrixa... - jest niestabilny.Wszystkie ruchy nie sa plynne,jakby z pewnym opoznieniem... Przepraszam ze napisalem to niezbyt dokladnie(ale jestem laikiem w sprawach obrobki wideo)poza tym na prawde trudno mi to opisac,moze ktos z Was mial podobny problem i bedzie mogl mi pomoc.Moze trzeba cos przestawic w ustawieniach programu ?.Z gory dziekuje za kazda odpowiedz.Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Vixaven
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Gru 2007, 23:16

Powróć do Obróbka Foto, Audio, Video

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników