TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Coś bardzo dziwnego !!! HeLp :(

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Coś bardzo dziwnego !!! HeLp :(

Postprzez Gabczak » 13 Paź 2005, 21:24

PostUA:

hey !
Mam problem z moim kompem a mianowicie chodzi o jego auto-restartowanie, troche trudno mi to opisać ale spróbuje.
Normalnie jest tak odpalam kompa właźi mi windows i.... załużmy że ide do klopa przychodze a ten żul sie resetuje co pare minut...to jest o tyle dziwne że jak mam np odpalonego winampa to mi sie nie resetuje ale jak już go zminimalizuje to tak.... nie resetuje sie też kiedy gram,pisze coś albo ogólnie go używam przez cały czas.Aha i jeszcze jedno kiedy sie zresetuje to przez chwile jest wyłączony monitor i świeci sie lampka CD-Roma i H.D.D

Prosze pomóżcie mi boo to jest nie do wytrzymania :cry: :cry: :cry:

Ps. 1.sory za ortografie
2. doadje ankietke
Celeron RuLeZzZZzZz !!!
Awatar użytkownika
Gabczak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Paź 2005, 20:12
Miejscowość: z daleka

Postprzez Hpest » 13 Paź 2005, 23:48

PostUA:

Wiem jedynie ,ze taki sam problem jak Ty "Gabczak" miałem z jakieś pare miesiecy temu. Niestety nie wiedziałem co mam robic, poszedłem do serwisu ,a oni (tez chyba nie wiedzieli co maja robic gamonie) zainstalowali mi na nowo system z formatem na czele.I juz wszystko było OK. :wink: Byłem wtedy bardzo zły na nich gdyz oni nawet sie mnie nie zapytali czy mam cos waznego na pc i czy chce to na cd zzucic tylko gdy przyjechałem nastepnego dnia do nich to niestety nie miałem zadnych danych na HDD.
Niestety obslugą w serwisie gdzie kupowałem pc sie nie pochwale gdyz zauwazyłem jak ktos ma jakis problem m.in jak ja, to oni zawsze instaluja system na nowo.HEHE :lol: <--widac ze znaja sie na rzeczy LOL :lol:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Gabczak » 14 Paź 2005, 12:56

PostUA:

A u mnie format nic nie daje... chyba z 3 razy formatowałem i dalej to samo :(
aaa jaki masz system XP czy 98SE
Celeron RuLeZzZZzZz !!!
Awatar użytkownika
Gabczak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Paź 2005, 20:12
Miejscowość: z daleka

Postprzez Hpest » 14 Paź 2005, 14:30

PostUA:

Ja mam xp.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Mac » 14 Paź 2005, 15:20

PostUA:

panowie może zapuscic Prome 95 na pewien czasjak wywali błedy do serwisu to po kolei xmemtest86 jak wyrzuci bledu to z kompem do serwisu
może to byc zasilacz/mobo/ram
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Hpest » 16 Paź 2005, 23:18

PostUA:

Nie jest to zasialacz gdyz ja swojego nie wymieniałem i jest Ok.
Jak pisałem problem juz nie wystepuje.
jak wyrzuci bledu to z kompem do serwisu
Lepiej nie mój serwis został opisany w poprzednim poscie hehe :D
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Tlenowy » 17 Paź 2005, 08:58

PostUA:

Ja miałem coś podobnego jak miałem starą karte sieciową w kompie. Po załadowaniu sie windowsa restsrtował sie komp ale nie zawsze a gdy coś robił to się nie restartował. Może jakiś konfilkt sprzętowy występuje i to dlatego?
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez Mac » 17 Paź 2005, 13:44

PostUA:

Hpest napisał(a):Nie jest to zasialacz gdyz ja swojego nie wymieniałem i jest Ok.

Kazdy komp problem jest inny mówie dobrze skatuj go prime95 i bedzie dobrze jak sie bedzie dalej resecił won z nim do serwisu
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Szzm6