TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Coś dla elektryków.

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Coś dla elektryków.

Postprzez pucoas » 14 Kwi 2009, 11:31

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8

Siemka! Otóż mój szwagier miał wypadek.. iiii oddal mi swój sprzęt CAR AUDIO... I tu jest problem. Bo kiedyś taki sprzęt miałem podłaczony normalnie do kompa przez wzmacniacz samochodowy ii prostownik :D pukało niezle.. ale teraz mam problem bo wzmacniacz i glosniki na bank dzialaja. w wzmacniaczu mam podlaczenie na + i - i mase. we wzmacniaczu swieci sie dioda ktora sygnalizuje ze jest wlaczony ale nie przetwarza on dzwieku na glosniki... dodam ze wzmacniacz jest zmostkowany. czy od masy zalezy to czy bedzie dzwiek na glosnikach czy nie? pozdro
pucoas
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Lut 2008, 13:19

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników