TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

cos nie tak z megaupload

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

cos nie tak z megaupload

Postprzez benek-b12 » 17 Paź 2006, 21:01

PostUA:

mam nastepujacy problem:
kozystam z przegladarki firefox mam zrobione tak ze moge sie bezograniczan wbijac na megaupload, ale gdy chce sciagnac np. odcinek dragon balla to w czasie gdy klikam na link, wpisuje ten 3literowy kod, klikam na "click here to download" no i wyskakuje mi cos w stylu:
Your IP address (83.16.200.66) has just downloaded 93637891 bytes. Please wait 2 minutes, then try your download again.

czy ktos mi powie o co tu chodzi? bo od dluzszego czasu mam takie cos :/
benek-b12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Sie 2006, 15:13
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez LucaS » 17 Paź 2006, 21:10

PostUA:

Przecież to tylko 2 minuty, ja też tak często mam. Widocznie tak juz jest, ze nawet jak masz Alexe Toolbar (ten trick o ktorym mowisz, to MU widzi, ze masz zainstalowaną ją) to musisz poczekac, chociarz ze dwie minutki.

pzdr.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez benek-b12 » 18 Paź 2006, 09:55

PostUA:

no ale w tym problem ze nieraz to caly caly wieczor czekam i nic.
benek-b12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Sie 2006, 15:13
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez +ADI+ » 18 Paź 2006, 16:04

PostUA:

powiem Ci tak: może to wina nowej przeglądarki, bo kiedy zainstalowałęm firefoxa, też tak miałęm tylko że komunikat był taki: your ip 'już coś ściąga' please 'dokończ' download...
potem musiałęm postawić od nowa system ...
Awatar użytkownika
+ADI+
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Wrz 2006, 21:06

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników