Witam!!
Mam problem z myszą w laptopie. Wczoraj padła mi mysza, dla pewności sprawdziłem na drugim laptopie w domu, nieżywa trudno. Poleciałem do sklepu i kupiłem myszkę Media-Tech. Wróciłem podpinam i nie działa. Sprawdziłem na drugim kompie. Działa. Pomyślałem, że może coś ze sterownikami od USB, przeinstalowałem, to samo. Pokombinowałem trochę, usuwałem myszkę z Menadżera Urządzeń, restart, nic. Jedyna oznaka działalności myszy od początku to to, że wszystkie guziki działają, scroll działa ale kursor ani drgnie.
Nie wiem o co chodzi. Szukałem po necie rozwiązań ale nie znalazłem podobnego przypadku.
Zależało by mi na w miarę szybkiej odpowiedzi bo do jutra muszę oddać projekt i jakoś zabawa touchpadem mnie nie specjalnie nastraja na całonocne machanie paluchem.
z góry dzięki.
EDIT:
Teraz zauważyłem inną ciekawą rzec. Mianowicie mycha dobrze działa jak jeżdżę nią po obudowie lapka(tam pod klawiaturą) ale jak zejdę z nią na podkładkę albo biurko to laser zaczyna mrugać i kicha. Nie rusza się kursor. O SO CHOZI?? Wnermia mnie to.