TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

coś się sypie

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

coś się sypie

Postprzez lonley » 01 Lut 2006, 21:52

PostUA:

coś mi się dzieje z kompem, ostatnio moja kochana jednostka wydaje dziwny dźwięk..co to może być..?? to jest jakby melodyjka trwająca 2-3 sekundy, chwila przerwy i od nowa i tak w kółko :cry: .. wtedy daje uruchom ponownie i chwile jest spokój a potem znowu.. co się mogło stać??
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Re: coś się sypie

Postprzez daxrider » 01 Lut 2006, 22:55

PostUA:

lonley napisał(a):coś mi się dzieje z kompem, ostatnio moja kochana jednostka wydaje dziwny dźwięk..co to może być..?? to jest jakby melodyjka trwająca 2-3 sekundy, chwila przerwy i od nowa i tak w kółko :cry: .. wtedy daje uruchom ponownie i chwile jest spokój a potem znowu.. co się mogło stać??
Dźwięk ciągły, czy przerywany?
Ciągły - RAM, przerywany - grafika.
daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Re: coś się sypie

Postprzez Michael007acm » 02 Lut 2006, 00:07

PostUA:

lonley napisał(a):coś mi się dzieje z kompem, ostatnio moja kochana jednostka wydaje dziwny dźwięk..co to może być..?? to jest jakby melodyjka trwająca 2-3 sekundy, chwila przerwy i od nowa i tak w kółko :cry: .. wtedy daje uruchom ponownie i chwile jest spokój a potem znowu.. co się mogło stać??

Wyczyść dokładnie komputer a jak nie ustąpi to wtedy coś ze sprzętem.
Miałem taki problem ale przeczyściłem wentylatorek i ustąpiło.
Michael007acm
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Lis 2005, 20:53
Miejscowość: Pomorze

Postprzez lonley » 02 Lut 2006, 10:39

PostUA:

Wiatrak był najpierw czyszczony a potem wymieniony na nowy..Zrobiłam format wszystkich dysków i był spokój, ale znowu się zaczyna...Nie wiem czy jest przerywany, trwa 2-3 sek jest chwila przerwy i znowu 2-3 sek i tak w kółko..Ale raczej nie jest ciągły, bo są przerwy..I co ja mam z tym zrobić??
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez daxrider » 02 Lut 2006, 14:48

PostUA:

lonley napisał(a):Wiatrak był najpierw czyszczony a potem wymieniony na nowy..Zrobiłam format wszystkich dysków i był spokój, ale znowu się zaczyna...Nie wiem czy jest przerywany, trwa 2-3 sek jest chwila przerwy i znowu 2-3 sek i tak w kółko..Ale raczej nie jest ciągły, bo są przerwy..I co ja mam z tym zrobić??
Sprawdź, czy RAM jest dobrze dociśnięty, ew. przełóż go w drugi slot.
daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]