TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

[GG] coto za program??

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

[GG] coto za program??

Postprzez Maciak Plock » 18 Cze 2007, 22:30

PostUA:

Elo. gg:7436162 <- looknijcie nato... czy ktoś wie co to za program ze tak zmienia się status?? (to kumpel nie jakiś bot =]).
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Postprzez pablo4400 » 19 Cze 2007, 11:05

PostUA:

Musiał pewnie pobrać program do zmieniania statusu, a jest pare ich
Awatar użytkownika
pablo4400
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Cze 2007, 20:56

Postprzez Maciak Plock » 19 Cze 2007, 14:05

PostUA:

pablo4400 napisał(a):Musiał pewnie pobrać program do zmieniania statusu, a jest pare ich
Ja nie mogę, dobra wez się wogóle nie udzielaj ja pisze ze nie wiem co to za program a ty mi piszesz jakieś bzdury ze Musze go pobrać!

Niesondzicie to to Mozę być jakaś strona www co zmienia to? nobo przecież żeby normalnie zmieniał to program musi być ciagle włączony także komputer ;pp
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock

Postprzez kukaszr » 19 Cze 2007, 14:59

PostUA:

ściągnij POWERGG

tam jest opcja automatycznego przestawiania opisów co jakiś czas -oczywiście jeśi o to ci chodzi bo juz ten numer nie ma opisu. Pzdr
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]