TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Mam problem poniewaz jak prubuje sie podlaczyc do jakiegokolwiek servera to wyskakuje mi "COULD NOT CONNECY TO SERVER" nie wiem co mam robic prosze o pomoc.Dzieki z gury.
a próbujesz się podłączyć do serwerów wyświetlanych w zakładce internet?? jeżeli masz non steama to nie wejdziesz na żaden z tych serwerów, bo są to serwery steamowe (aby na nich grać należy zainstalowac oryginalną wersje gry)
Jak się podłaczyć?? To proste naciśnij w grze "~" i wpisz connect IP:port /potem enter [ gdzie IP-adres ip serweru/port-port na serwer]. Dobrym sposobem jest dodanie serwera do listy ulubionych,dzięki czemu łatwo i szybko możemy wejść na nasz ulubiony serwer
no nie powinienem miec ale dalej to samo jak prubuje wejsc na servery not steam dalej wyskakuje mi "COULD NOT CONNECY TO SERVER" no nie wiem co to jest na tych i na tych serverach to samo