TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

counter strike POMOCY

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

counter strike POMOCY

Postprzez sadlak326 » 08 Paź 2006, 19:10

PostUA:

mam taki problem ze mam counter strike oryginal i wczesniej jak mialem go zainstalowanego w starym kompie to chodzil pozytywnie,to wgralem do nowego i nie mam hasla poniewaz ta kartke od gry z danymi zgubilem:( a te haslo co przychodzi emailem to mi pisze ze bledne haslo gdy je wpisuje co mam zrobic???? :sad:
sadlak326
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Paź 2006, 19:01

Postprzez Mr Yo » 09 Paź 2006, 17:43

PostUA:

o ile mi wiadomo że w Cs-e pracuje z steam-em musisz ewentualnie założyć nowe konto to będzie hyba tyle :)

jak nie posuzkaj na forach o cs-ie
Awatar użytkownika
Mr Yo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Lip 2006, 16:16
Miejscowość: z MaTrIxA ----- a ;]

Postprzez zino » 11 Paź 2006, 12:15

PostUA:

jak zalozyles konto i niewprowadziles jeszce cdkeya to mozesz pez problemu zalozyc 2 konto a probowales pisac login

1 z [email protected]
2 tylko nick
3 jak dawales do loginy duze litery to wpisz nicka z malych liter bo cos ostatnio nieprzyjmuje duzyl liter

pozatym jak zakladeles nowe konto to na maila powinien ci przyjsc mail z potwierdzeniem loginu
Awatar użytkownika
zino
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Sie 2006, 00:10

Postprzez destyny » 17 Paź 2006, 15:17

PostUA:

Jak ja zadkladalem konto na steam to loginem do tej pory jest meil ktory podałem.....
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]