TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Creative Zen 30gb problem z podłączeniem usb "MTP Device "

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Creative Zen 30gb problem z podłączeniem usb "MTP Device "

Postprzez konan12 » 12 Wrz 2009, 21:13

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3

Siema !!
otuż kupiłem niedawno od kolegi creativa zena m 30gb taki jak http://www.vobis.pl/oferta/odtwarzacze_mp3/mp4/871418_creative_zen_vision_m.aspx ten

i teraz zaczyna się problem otóż zainstalowane mam programiki z płytki. ale gdy podepnę pod usb to tylko się ładuje a nie pojawia się w tym programie tak jak by go komputer nie widział tylko ładował. wyskakuje coś takiego Image
formatowałem dziś komputer bo myślałem ze przedtem miałem jakieś śmieci i nie działało ale przed tem tak samo się wyświetlało . wgrałem Windowsa tego z września z sp3
a jak podepnie telefon to elegancko chodzi . usb jest sprawne tylko może trzeba coś jeszcze doinstalować czy jak nie wiem ;/
Awatar użytkownika
konan12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lis 2006, 14:43

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników