TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Sorki ale zainstalowałam sobie ten program i mam go po dezinstalacji wszędzie. Nie wiem jak mam go wyłączycć by go już nigdzie nie było, oficjalnie w usuń programy o nie ma a cały czas ikony i wszystko pracuje pod nim. Pomocy strasznie mnie on
Przed deinstalacja nalezy zmienic wyglad windowsa na klasyczny i dopiero wtedy odinstalowywac program.
ustaw klasyczny i usun wszystkie pozostalosci po programie,wyszukaj wpisow w rejestrze i usun wszystko co znajdzie.ustaw wyglad XP.
Żeby się pozbyć ikone po crystal clear...
wejdź:Start Panel sterowania Wygląd i Kompozycje np.zmień tło pulpitu kliknij u góry "wygląd" kliknij na "efekty" zaznacz "użyj dużych ikon" i potwierdź (ok i zastosuj) powtórz to ostatnie żeby zmniejszyć ikony.
Powinno zadziałać.