TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Cs 1.6 non-stem srewery

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Cs 1.6 non-stem srewery

Postprzez konan12 » 17 Lis 2006, 13:10

PostUA:

Siema , sciągłem dziś cs'a 1.6 non-stem . Pierwszy raz widze te gre , ale czaje o co tam biega.. Tylko chciałbym sobie zagrac prze siec . Daje tam Find Serwers i nic sie nie pojawia co mam zrobic zeby tam cos było i zebym mogł grac z innymi ??
Awatar użytkownika
konan12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lis 2006, 14:43

Postprzez Mundek » 01 Gru 2006, 14:37

PostUA:

jesli wejdziesz w find server to musisz tam na gorze zaznaczyc internet ;p Pozatym niewiem po co Ci nonsteam. Przeciez to jest du dupy ;/ Wejdz na www.cs-hacked.pl tam znajdziesz cos lepszego niz nonsteam :D I jeszcze sobie sciagniesz haxy ;]
:)
Mundek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Lip 2006, 14:22

Postprzez destyny » 01 Gru 2006, 14:45

PostUA:

Mundek , żal mi takich ludzi jak Ty , co masz za przyjemność z gry jak wszystko za Ciebie robią haxy ? Lepszym rozwiązaniem jest iść do media markt i kupić sobie cs^a za 30zł i cieszyć się nim do woli na normalnych serwerach.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez Mundek » 01 Gru 2006, 15:07

PostUA:

Przyjemnosc z grania na hackach masz przez 2 pierwsze dni potem sie nudzi xD Ja kiedys gralem w cs nawet dobrze. Bylem w klanie i wogule bylo elo ;p ale nie mam teraz czasu na gre zeby cwiczyc skilla. To jak wlacze cs to sobie posmigam na cheatach :D
:)
Mundek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Lip 2006, 14:22

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]