Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

16 Gru 2007, 16:43

Zainstaluj jakiś program do ściągania plików np: https://www.instalki.pl/download/progra ... /flashget/ i problem wyłączania komputera rozwiązany.....

16 Gru 2007, 16:59

destyny napisał(a):Zainstaluj jakiś program do ściągania plików np: https://www.instalki.pl/download/progra ... /flashget/ i problem wyłączania komputera rozwiązany.....

Mam BitCometa nie chce innego smiecia...

i jaki problem z wylanczania komputera? :? :? :? :x :x :x :x

16 Gru 2007, 17:45

@Up
Pff... Jak ściągasz jakiś plik przez przeglądarkę i wyłączysz komputer to ta część pliku, którą ściągłeś idzie się kochać. Proste. :P

16 Gru 2007, 18:03

no wlasnie dlatego chce sciagnac to przez BitCometa...

16 Gru 2007, 20:38

adamsio napisał(a):
i jaki problem z wylanczania komputera? :? :? :? :x :x :x :x

Piszesz że nie chcesz czekać 9gofzin bla bla bla..... i że nawet jak byś chciał ściągać to nie możesz przez 9h wyłączyć komputer, więc dałem Ci link do ściągania plików....... czyli ściągasz tą grę przez ten program i możesz sobie wyłączać i włączać komputer i on rozpocznie ściąganie od miejsca w którym skończył......

adamsio napisał(a):no wlasnie dlatego chce sciagnac to przez BitCometa...

No wiec szukaj na torentach..... a że teraz połowa popadała będziesz miał to troszkę utrudnione......

Pierw piszesz że chcesz orginalnego bo masz cd-keya, potem sie okazuje że chcesz no-steam bo cd-key piracki...... zdecyduj się bo strasznie z Ciebie niezdecydowany człowiek jest...... ile Ty masz lat 15 ?

16 Gru 2007, 21:07

mam orginalnego :x :x :x :x :x :x

nie rozumiesz ze mi koles zle podal albo sie pomylil...

czekam na poczte z nowym keyem

A tu ci powiem ze z neta tez sie da sciagac COmetem bo sciagam zawsze a tym sie nie da...

znajdę se inny program jeszcze

CS-Source

21 Lut 2008, 11:54

Możesz ściągnąć przez uTorrenta
:)

21 Lut 2008, 17:01

i po kij odkopujesz taki stary temat?

już wszystko załatwione...temat może odejść w zapomnienie... :P
Wyślij odpowiedź