26 Maj 2009, 22:28
27 Maj 2009, 09:50
27 Maj 2009, 11:05

27 Maj 2009, 14:43
buzu napisał(a):Czemu nie mogę wyrazić swojej opinii w dziale DEMONSTRACJE ??
Normalnie czuję się jak na jakimś śmiesznym chacie z Kaczorami w roli gł.gdzie moderator ustala co jest dobre a co nie bardzo dla wizerunku tych z .........1 Ligi ( w ich mniemaniu rzecz jasna
)
28 Maj 2009, 23:42
spoko nie musisz wykładać kawy na ławę .Raczej po sieci nie fruwają debile dla ,których JĘDREK zrobił tę łopatologiczną demonstrację.A ja jak najbardziej nie mam nic przeciwko ...TYLKO ... sorry jeżeli ktoś umie obsłużyć kompa by dostać się na forum Instalek prawdopodobnie na 99% będzie potrafił instalnąć apl.bluetooth'a .0%OMG . JEDREK jesteś wielki. Dla kogo niby ten poradnik ?
+- 18%Normalnie jestem roz****ny w 48 miejscach
0%To już tak kiepsko jest z forum,że takimi duperelami zaśmieca się to niegdyś zacne miejsce
0%Ps.proponuję zrobić poradnik na temat instalacji i obsługi GG
01 Cze 2009, 14:46
Jesli chcesz zwrocic na siebie uwage, to chyba trafiles na nieodpowiednia osobe
Temat powinien brzmieć "Dlaczego nie mogę?"
01 Cze 2009, 20:08
...czemu..... też może być
01 Cze 2009, 20:42
buzu napisał(a):Ps.Bozz jak ja bym wypocił taki beznadziejny poradnik pewnie byś go nie zatwierdził i kazałbyś mi pisać takie poradniki na przedszkole.pl
zobaczymy czy zostanie zatwierdzony...
02 Cze 2009, 18:48
To wypoćzobaczymy czy zostanie zatwierdzony...
Może wtedy znajdzie się ktoś kto będzie krytykował twój poradnik i role się odwrócą
) poradników /toutriali .I to Twoje zobaczymy czy zatwierdzimy to jakaś groźba
proszę cię
tak więc wolę robić to co robię ,bo tym poradnikiem przeszedłeś sam siebie
.
jesteś w trakcie czy temat cię przerósł ? 02 Cze 2009, 19:19
I to Twoje zobaczymy czy zatwierdzimy to jakaś groźba
. Chciałem Ci tylko uświadomić, że łatwo jest kogoś krytykować zwłaszcza gdy nie docenia się jego pracy. Zauważ, że są też inne poradniki mojego autorstwa (może mam je wszystkie usunąć bo jednej osobie się nie podobają ?). Poradnik jest od prawie 2 lat na forum i nikomu do tej pory nie przeszkadzał a Tobie się się nagle przypomniało, że jest beznadziejny ? . Cóż gratuluję spostrzegawczości
A co z poradnikiem jak instalnąć GG ??jesteś w trakcie czy temat cię przerósł ?
)tak więc wolę robić to co robię