TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ratunku!Od kilku dni mam problem z dzwiekiem. Mam wrazenie, ze mi komp ogluch na jedno ucho !O ile normalnie moge sluchac media playera, czy odtwarzac reportaze na onecie to juz youtube, czy np. opcja wymowy w slownikach zanikla, nie pojawia sie tez zaden dzwiek przy wlaczaniu, czy wylaczaniu komputera. Moze ktos mial podobny problem, albo pomysl jak to ugrysc, by pomoglo???!!!
Prawoklik na ikonkę głośniczka w trayu >> ustaw właściwości audio
Głośność >zaawansowane > sprawdź czy nie masz coś wyciszone
Sprawdź wszystkie zakładki tj.dźwięki,audio głos.......
buzu napisał(a):Prawoklik na ikonkę głośniczka w trayu >> ustaw właściwości audio Głośność >zaawansowane > sprawdź czy nie masz coś wyciszone Sprawdź wszystkie zakładki tj.dźwięki,audio głos.......
Lub sprawdz czy kabel jest dobrze wpięty do kompa styłu,albo są jeszcze 2możliwości zepsuta karta muzyczna,lub głośniki
Pierwsza rzecz jaka zrobilam, bylo sprawdzenie kabli. Z nimi akurat wszystko w porzadku. Gdyby byla to karta to pewnie siadloby wszystko, a tym czasem czesc programow dziala, a czesc nie!!!