Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Wyślij odpowiedź

Często w czasie zmieniania strony zacina mi się wszystko

24 Lut 2009, 13:20

Witam - mam następujący problem bardzo często w czsie zmieniania strony zacina mi sie wszystko musze długo kombinować puźniej wyskakuje program nie odpowiada wyślij raport o błędach ale najczęściej to musze resetować i przy okazji jeśli ściągam coś to musze od początku ,używam często odkurzacza ale też mi sie zaczął zacinać munkk

Re: zacina sie

24 Lut 2009, 15:10

Podaj log z Combofix`a.

24 Lut 2009, 15:53

cooooooooooo?

24 Lut 2009, 16:32

Zobacz tutaj.

24 Lut 2009, 23:15

nie moge zainstalować HijackThis jest tam wszystko po angielsku nie wiadomo co wciskać teraz nawet nie moge włączyć odkurzacza

25 Lut 2009, 01:53

Zostaw HijackThis, daj z Combofix: viewtopic.php?f=22&t=13967#p73687

25 Lut 2009, 11:12

pobierając ComboFix wyskakuje mi
Błąd
Nie możesz zmieniać nazwy ComboFix na comboFix [1] Prosze użyć innej nazwy najlepiej składającej sie z paru cyfr.
Ja nic nie zmieniałem chciałem tylko uruchomić program i nie moge bo mi to ciągle wyskakuje

Re: Często w czasie zmieniania strony zacina mi się wszystko

26 Lut 2009, 01:33

Ściągając zapisz go pod inną nazwą, np comb23fix.exe

26 Lut 2009, 09:30

ściągnołem HiJackThis i ComboFix ale boje sie zacząć za dużo tam tego wszystkiego jak będe miał więcej kasy to poprosze jakiegoś fachowca dzięki za pomoc ale sam nie dam rady jeszcze narobie większego bałaganu niż jest

26 Lut 2009, 20:26

Uruchamiając Combofixa na pewno nic złego się nie stanie, więc śmiało ;)

27 Lut 2009, 14:26

włączyłem ComboFix -przeskanował mi wszystko potem wyłączył sie komputer ale zaraz sam sie ponownie włączył i znowu chyba skanował i po chwili pokazał sie notatnik na górze były jakies dwa wpisy pod nimi usunięto i niżej jeszcze z 15 -wyłączyłem ten notatnik , ale nic to nie dało ciąge sie zawiesza ;program nie odpowiada,,,,,,,, następnie wyślij raport o błędach itd." czyli to samo

27 Lut 2009, 23:33

W C:\Combofix znajdziesz log, wklej go na stronę http://www.wklej.eu, a link który zostanie wygenerowany do nowego tematu w dziale Bezpieczeństwo

28 Lut 2009, 10:23

na koniec skanowania wyskakuje -log notatnik ale są tam wszystkie programy z 50 a na końcu zablokowane klucze rejestro też chuba z 10 więc co mam wkleić

01 Mar 2009, 00:15

Cały log, całą zawartość pliku.

01 Mar 2009, 13:11

wklejłem na wklej.eu ico teraz nie wiem czy dobrze munkk
Wyślij odpowiedź