TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

czy da sie obliczyc koszt seo jak jeszcze nie mam strony?

Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.

Re: czy da sie obliczyc koszt seo jak jeszcze nie mam strony

Postprzez Tymoteusz Solv » 10 Mar 2021, 12:45

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/88.0.4324.190 Safari/537.36


Niestety każda agencja ma swoje widełki, czasami są one podane na stronie, ale to wszystko zależy od ilości słów kluczowych :)
Na solv.pl zawsze jest to podawane podczas rozmowy :)
Tymoteusz Solv
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 5
Dołączenie: 10 Mar 2021, 12:13
Sprzęt: Motorola One Zoom

Re: czy da sie obliczyc koszt seo jak jeszcze nie mam strony

Postprzez Zuzanna6288 » 06 Kwi 2021, 12:53

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/89.0.4389.114 Safari/537.36


"Niestety każda agencja ma swoje widełki"

Nie koniecznie raczej trzeba się skontaktować i ustalić. Te widełki bardzo często są bo są. Bo niby są podane informacje co wchodzi w pakiet jednak potem się okazuje że ten naj mniejszy to jednak zamarły ale ten naj droższy to już za dużo i tak się negocjuje, a to w środkowym jest oka le czegoś brakuje. Wiem sama to kiedyś przechodziłam z tematyką SEO dla "usług księgowych"
Zuzanna6288
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 1
Dołączenie: 06 Kwi 2021, 12:44
Miejscowość: Warszawa

Re: czy da sie obliczyc koszt seo jak jeszcze nie mam strony

Postprzez sosix1 » 21 Cze 2021, 03:54

PostUA: Mozilla/5.0 (Linux; Android 10; SM-N960F) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/91.0.4472.101 Mobile Safari/537.36


Hmm...chyba nie można wycenić od tak pozycjonowania. Cennik masz też tutaj
Kod: Zaznacz wszystko
https://pro-strony.pl
ale nie wiem jak oni to wyliczyli.
sosix1
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 1
Dołączenie: 21 Cze 2021, 03:47

Re: czy da sie obliczyc koszt seo jak jeszcze nie mam strony

Postprzez ghosti » 10 Sie 2021, 10:52

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/91.0.4472.164 Safari/537.36 OPR/77.0.4054.277


Da się i w ofertach zazwyczaj zobaczysz finalną kwotę. Osobiście jednak szedłbym w stronę freelance z osobą, która ma jakąś wiedzę w temacie pozycjonowanie i jest na bieżąco z nowinkami SEO. Tu się dużo zmienia. Jest kilkanaście osób, które robią techniczne SEO czy pozycjonowanie: [link został usunięty] przykład. Poczytaj o SEO trochę, poszukaj, która wizja jest Tobie najbliższa. Komunikacja też jest ważna. Często składnikami ceny jest praca on-site i off-site. I jedną i drugą część można wycenić godzinowo. Do tego dodać koszty publikacji zewnętrznych.

Zależy czego dokładnie oczekujesz. Zakładam, że stronę już jest więc może audyt seo i stałe działania pozycjonowania. Jeśli masz mały projekt to mało agencji wejdzie w projekty poniżej 1000 zł. Podobnie najbardziej rozpoznawalne twarze w SEO.
ghosti
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 1
Dołączenie: 10 Sie 2021, 10:42
Sprzęt: Lenovo x240

Re: czy da sie obliczyc koszt seo jak jeszcze nie mam strony

Postprzez Donny » 23 Sie 2021, 13:55

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/92.0.4515.159 Safari/537.36


A tak z ciekawości na czym stawialście strony firmowe i ile Was te stronki kosztowały?
Donny
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 21
Dołączenie: 12 Lut 2019, 08:38

Re: czy da sie obliczyc koszt seo jak jeszcze nie mam strony

Postprzez bordek » 24 Sie 2021, 09:53

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/92.0.4515.159 Safari/537.36


Polecam coś skrojonego pod siebie... zwiążesz się z wykonawcą na zawsze lub do momentu w którym stwierdzisz, że już nie masz sił i pieniędzy Ilość języków na stronie WP nie wpływa na jego awaryjność czy bezawaryjność. Podstawą jest korzystanie z tego co rzeczywiście jest potrzebne i używanie pluginów, które mają solidne rekomendacje.
bordek
Postujący
Postujący
 
Posty: 139
Dołączenie: 08 Sty 2015, 13:15
Sprzęt: Laptop Samsung

Poprzednia

Powróć do Webmastering, programowanie

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron