TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

czy istnieje program do...

Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.

czy istnieje program do...

Postprzez beataaa91 » 19 Sie 2010, 17:23

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8

Witam wszystkich, w związku, że nie znalazłam nigdzie podobnego wątku i nie wiem co za bardzo mam wpisać w wyszukiwarkę by znaleźć to o co mi chodzi to proszę o pomoc tutaj. :)

Postaram się opisać w czym tkwi problem; więc razem z koleżanka robimy hmm... powiedzmy ze coś w stylu filmików/parodii od dłuższego czasu. Wpadlśmy na pewnien pomysł i chciałyśmy nakręcić pewien urywek kamerką a potem jakby wyciąć z filmiku hmm... nagraną "ruchoma siebie"? i osadzić np w jakimś kawałku innego klipu np z teledysku. (to przykład)

Nie wiem czy napisałam zrozumiale wystarczająco ale nie wiem jak to opisać. :D

I tu nasuwa sie moje pytanie: czy jest w ogóle możliwość zrobienia czegoś takiego jakimś programem do obróbki filmików? jeśli tak to jakim??? myślę ze na pewno da się zrobić coś takiego jakimś programem ponieważ widziałyśmy nie które filmiki np. na YT w których np dziewczyna "nad kleiła" wcześniej nagrana siebie na "tlo" które jest wyrywkiem innego filmu.

jeśli ktoś wie jakim programem można to zrobić itp. to bardzo proszę o pomoc zależny nam na czasie ze znajomą. pozdrawiam :)

i przepraszam jeśli napisałam cos chaotycznie lu nie do końca zrozumiale :P
beataaa91
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Sie 2010, 17:07

Re: czy istnieje program do...

Postprzez Piskorz » 22 Sie 2010, 08:38

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; Edition Campaign 21; pl) Presto/2.6.30 Version/10.61

I'll be the greatest fan of your life
Windows Xp Home Edition + Service Pack 3
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 1.66GHz
Dysk fizyczny: TOSHIBA MK1646GSX (149 GB, IDE)
Stacja Dysków: MATSHITA DVD-RAM UJ870PC
Karta wideo: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (128 MB)
Karta sieci bezprzewodowej: Intel(R) Pro/Wireless 3945ABG Network Connection
Awatar użytkownika
Piskorz
Postujący
Postujący

Dołączenie: 22 Mar 2008, 09:36
Pochwały: 5

Re: czy istnieje program do...

Postprzez Misiaczek1412 » 24 Sie 2010, 22:12

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8

Mogę Ci polecić świetny programik od Adobe After Effects
Ale nie jestem do końca pewna czy uda Ci się zrobić to o czym piszesz, bo jest to ciężkie zadanie :)
Misiaczek1412
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Sie 2010, 22:21

Powróć do Obróbka Foto, Audio, Video

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników