Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Wyślij odpowiedź

Czy jest mozliwosc oglondania filmu w internecie ??

22 Gru 2006, 12:31

Witam mam pytanie czy jest mozliwosc oglondania serialu o nazwie Fala zbrodni jak mozna to prosze o link z tym filmem :wink:

23 Gru 2006, 16:48

Wejdź na www.video.google.pl i wpisz tytuł. Jak będzie to cos znajdze :)

23 Gru 2006, 18:13

Polecam także:
Youtube, iFilm, Metacafe, Dailymotion, Myspace, Angry Alien, AnimeEpisodes.Net, Badjojo, Blastro, Blennus, Blip.tv, Bofunk, Bolt, Break.com, Castpost, CollegeHumor, Current TV, Dachix, Danerd, DailySixer.com, DevilDucky, Double Agent, eVideoShare, EVTV1, FindVideos, Free Video Blog, Grinvi, Grouper, Hiphopdeal, Kontraband, Lulu TV, Midis.biz, Music.com, MusicVideoCodes.info, MySpace Video Code, Newgrounds, NothingToxic, PcPlanets, Pixparty, PlsThx, Putfile, Revver, Sharkle, SmitHappens, StreetFire, That Video Site, TotallyCrap, VideoCodes4U, VideoCodesWorld, VideoCodeZone, vidiLife, Vimeo, vSocial, Yikers, ZippyVideos
Wpisz nazwę w google a będziesz miał adres, gdzieś tam napewno będzie 8)

28 Gru 2006, 00:48

Ozzman chcialo Ci sie to wszystko pisac... czy skopiowales to z jakiegos innego forum...?

28 Gru 2006, 12:09

i tak chyba zadnego pełnometrazowego filmu nie znajdzesz... jedynie amatorksie jak juz, albo seriale :)

Najdłuższy film jaki oglądałem to był o wypadkach wrc na video.google.pl trwal ponad 90minut ;]

google

07 Sty 2007, 12:17

oczywiscie da sie ogladac na www.video.google.pl ale zanim sie toki film co ma 40 min zbuforuje to minie pół dnia ! 8) :razz: :twisted:

07 Sty 2007, 12:27

zalezy jakie masz łoncze... :twisted: ja oglądam z regoły on-line bo mam szybki bufor
Wyślij odpowiedź