Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.
Wyślij odpowiedź

Czy ktos juz tak mial?Problem z NERO !!!

09 Gru 2007, 22:01

Witam...Nagralam plytke z mp3,ale po wlozeniu jej do nosnika nietety nie dziala- folder jet pusty,mimo,ze zajete miejsce jest 515mb.Nie moge nijak jej odtworzyc.W samochodzie na sprzecie tez nie gra.
W dodatku probowalam nagrac cd audio,by sprawdzic czy bedzie dzialac i dziala,tylko ze nie chce sie wyswietlic folder tylko od razu sie odwarza.Co mam zle w ustawieniach??? Prosze.... :( [/b]

09 Gru 2007, 23:27

a nagraj to samo tyle ze na inna plyte :D

Zdarzaja sie "trefne" plyty czyli ze jest nagrane ale jest zle i nie czyta tego

NIc z nero sie nie dzieje na 1000000000000...%

10 Gru 2007, 17:04

Mam nadzieje,ze masz racje,ale to jest conajmniej dziwne.Musze jeszcze pobrobowac.A tak na marginesie poprzednia plyte ktos mi nagrywal i w domu na sprzecie grala,potem juz nie grala,ani na sprzecie w domu,ani samochodzie i nawet komp nie dal rady.Pokazal jedna piosenka i ze nic wiecej tam nagrane nie ma....Nie rozumiem czemu tak jest,zapewniam,ze plytka nie jest porysowana.

10 Gru 2007, 17:19

Plyta w ogole nie musi byc porysowana,zeby nie mozna bylo jej odtworzyc
Nagraj to samo na nowej plycie( najlepiej innego producenta),arciwizuj dane na przyszlosc

10 Gru 2007, 23:48

Dzieki,jutro kupie iina plytke i zobacze.Pozdrawiam cieplo

11 Gru 2007, 00:15

Ja tak mialem. U mnie problem stwarzała zbyt szybka predkosc nagrywania. Nagralem ponownie na płytke tej samej marki tylko z predkoscia o ile pamiętam 4x i wszystko co nagralem chodzi i na Pc-ci i w autku a nawet teraz sprawdzalem i na DVD tez chodzi.

11 Gru 2007, 15:02

Moze masz racje.Plytka ta byla nagrywana na 16.Mozliwe,ze to za szybko,nie?

11 Gru 2007, 15:15

z doswiadczenia wiem,zawsze nagrywaj na jak najmniejszej dostepnej predkosci
mniejsze prawdopodobienstwo bledu w zapisie danych na dysku
Wyślij odpowiedź