TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Czy można odzyskać Cd-key do gry ?

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Czy można odzyskać Cd-key do gry ?

Postprzez Dainc » 28 Mar 2011, 18:37

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; pl; rv:1.9.2.16) Gecko/20110319 Firefox/3.6.16

Witam, otóż kupiłem sims 3 i grałem bardzo pięknie wsyzstko gra, tylko ze odinstalowałem je. Teraz po jakims czasie chce je zainstalować ponownie i przez swą niezdarność gdzieś zgubiłem książeczke na której był cd-key. Ciagle mam płyte, pudełko ale nie mam tego cd-key'u.

Pytanie brzmi czy mogę coś zrobić aby odzyskać swój orginalny cd-key ?
Dainc
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Mar 2011, 18:23

Re: Czy można odzyskać Cd-key do gry ?

Postprzez kominekl » 28 Mar 2011, 18:42

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.16) Gecko/20110319 Firefox/3.6.16 ( )

Raczej mało prawdopodobne. Chociaż jest gdzieś na pewno w instalatorze gry.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Re: Czy można odzyskać Cd-key do gry ?

Postprzez Zielonastopa » 27 Maj 2011, 12:43

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; ) AppleWebKit/533.9 (KHTML, like Gecko) Maxthon/3.0 Safari/533.9

To jest wykonalne, Tyle że trzeba pisac maile do producenta gry itp, dokladna procedura jest opisana napewno na ich stronie domowej
Jak dlamnie to prosciej jest kupic nową gre
Zielonastopa
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Maj 2011, 12:39

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]