TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Czy mozna zresetowac myszke?
Bo moja kolezanka mówi ze zresetowała i jej chodzi teraz ok a czy mozna?
Mnie sie wydaje ze tylko mozna myszke od kompa naprawic albo kupic nowa i tylko tyle.
z góry Thx pozdro dla wszystkich
Można .Piszesz reset na ścianie i rzucasz myszatą.Jak trafisz to jest zresetowana Ale jak wiem to zaraz wpadnie niunka i ją zresetuje i nas też i jeszcze trza będzie podatek szwabom zapłacić za usługę (imho naród tak poddany (czyt.urodzeni do zniewalania =biali niewolnicy),że drugiego takiego na globie niet.)
Chłopak się pyta na powaznie, a wy se jaja robicie Jak masz mysz z ustawieniami (np programować przyciski) to oczywiście, że możesz, jak masz zwykłego gryzonia to nie.
chyba da sie zresetrowac myszke ale jak masz radiowa chyba tylko bo ja widzalem u kologi to pod spotem taki guziczek wciskasz i sie chyba resetuje jak cos sie wali