TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Zawsze mozna odpowiedziec pytaniem "A czy sluchanie radia w aucie zwieksza pobor paliwa?" Wydaje mi sie ze komputer pobiera niewiele wiec energii o TV:)
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu
mam w domu dwa komputery podłączone do neta. i czy istnieje możliwość że gdy ja ściągam dwa filmy azureusem to przy tym drugim komputerze można odczuć zamulenie neta?
Angel19989 napisał(a):mam w domu dwa komputery podłączone do neta. i czy istnieje możliwość że gdy ja ściągam dwa filmy azureusem to przy tym drugim komputerze można odczuć zamulenie neta?
Tak ponieważ wykorzystywane jest pasmo ,na ściąganie.