aha a Dawid nie masz moze czegos zlozonego i gotowego do zakupu bo ja zanim bym uzbieral all czesci i z drugiej strony wiecej zaplace za koszty przesylki niz to warte;]
Wiesz kto ci karzę kupować części w allegro popatrz może u siebie a z gotowych zestawów to nic nie mam a pozatym taki zestaw jaki ja proponuje wyjdzie cię ok 650zł a taki zestaw w sklepie będzie kosztować ok 1000zł.
Więc sam wiesz... inwestując w nowszy sprzęt nie musisz się martwić przez parę lat, a taki p4 co pokazujesz to taki komp staczy ci na jakieś 1,5-2,5 roku potem już lepsze gierki nie będą chodzić itp a po za tym modernizacja starszego kompa który ma pamięci DDR jest bardzo droga popatrz ile kosztuję kostka pamięci 1GB DDR a ile kosztuje kostka 1GB DDR2 różnica jest wielka przykład;
DDRDDR 2 DDR I kupisz za 73zł
DDR 2 kupisz za 42zł
Tak samo jest z kartami na agp i pci expres i zobacz że teraz karty typu agp w sklepach jest ciężko coś dobrego dostać a pci-expres jest tego mnóstwo
I tak samo jest z Dyskami na sata są tańsze i szybsze..
P.S
czesci i z drugiej strony wiecej zaplace za koszty przesylki niz to warte;]
Z tymi przesyłkami to nie przesadzaj aż tak, nie są takie drogie jak dobrze się poszuka to u jednego sprzedawcy można kupić nie tylko jedną część.