TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Czym wypakowac Uefa 04 05

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Czym wypakowac Uefa 04 05

Postprzez Ziom15 » 21 Sie 2007, 20:00

PostUA:

Hej jestem tutaj nowy i odrazu przechodze do zeczy sciągłem UEFA Champions League 2004-2005 i nie moge go wypakowac prubowałem WinRaR i WinUHA przy tym pierwszym programie wyskakuje mi cos takiego przy każdym parcie

Błąd CRC skompresowanych danych w MaviOyun.Org\UEFA2005_CD1.iso. Wolumin jest uszkodzony!

Wo gule nie wiem o co w w tym chodzi może jest jakiś program który pomoże mi to uruchomić bardzo mi na tym zależy
Ziom15
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Sie 2007, 19:48

Postprzez LucaS » 21 Sie 2007, 20:09

PostUA:

Jak bierzesz wypakuj pliki to ustaw w lewym dolnym rogu zeby zachowalo uszkodzone pliki:

Image

Jak nie zadziała to niestety będziesz musiał jeszcze raz pobrać archiwum.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Ziom15 » 21 Sie 2007, 20:21

PostUA:

nic takiego nie znalazłem patrzałem na ustawieniach i kombinowałem i nic ;/ może jest jakiś inny program do wypakowywania plików ?? oprócz tych które ja posiadam
Ziom15
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez buzu » 21 Sie 2007, 20:52

PostUA:

Jesteś pewien,że to jest spakowany obraz ISO ?
Jakie ma rozszerzenie ?
Może wystarczy odpalić w Daemonie albo wypalić jako obraz .
A co do innych pakerów >> http://www.instalki.pl/programy/Downloa ... izery.html
Ostatnio edytowany przez buzu, 21 Sie 2007, 21:10, edytowano w sumie 1 raz
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 26 Gru 2006, 02:20
Miejscowość: Łódź

Postprzez Ziom15 » 21 Sie 2007, 21:00

PostUA:

w tej grze jedna cd tej gry ma 5 partów jak to wypakuje to odpalę to w demonie jeśli wypakuje
Ziom15
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Ziom15 » 21 Sie 2007, 21:02

PostUA:

w tej grze jedna cd tej gry ma 5 partów jak to wypakuje to odpalę to w demonie jeśli wypakuje
Ziom15
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez buzu » 21 Sie 2007, 21:54

PostUA:

Jak zaznaczasz jedną to spróbuj zaznaczyć wszystkie i wypakuj.
Możesz też spróbować rozpakować na innym kompie jak masz drugi a jak nie to może u kolegi.To czasem pomaga.
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez LucaS » 21 Sie 2007, 22:00

PostUA:

Zawartość plików nie zgadza się z sumą kontrolną czyli archiwum jest zepsute. Zassaj jeszcze raz od nowa bo najprawdopodobniej wystąpiło jakieś przekłamanie przy pobieraniu.

Pzdr.

PS;
I jak da rade to zassaj przez jakiegoś wspomagacza.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Ziom15 » 22 Sie 2007, 00:33

PostUA:

ale nie wiesz na pewno ze jak ściągnie to będzie chodzić chyba sobie odpuszczę pobawię się trochę i wywalę to do kosza
Ziom15
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez LucaS » 22 Sie 2007, 01:12

PostUA:

Ziom15 napisał(a):ale nie wiesz na pewno ze jak ściągnie to będzie chodzić chyba sobie odpuszczę pobawię się trochę i wywalę to do kosza

Nie wiadomo... ale spróbować możesz...chyba, że ci nie zalezy....twoja sprawa... :lol:
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez buzu » 22 Sie 2007, 21:25

PostUA:

LucaS napisał(a):Zawartość plików nie zgadza się z sumą kontrolną czyli archiwum jest zepsute. Zassaj jeszcze raz od nowa bo najprawdopodobniej wystąpiło jakieś przekłamanie przy pobieraniu.

Pzdr.

PS;
I jak da rade to zassaj przez jakiegoś wspomagacza.

Skąd wiadomo,że sumy kontrolne się nie zgadzają ?
Błąd CRC zazwyczaj ma podłoże sprzętowe lub jakiś syfów na kompie.
Oczywiście niewykluczone,że archiwum jest uszkodzone,źle ściągnięte lub źle spakowane.
Moja propozycja jest taka,żeby przed ponownym ściąganiem (najlepiej z innego źródła a najlepiej torrent) przegrać archiwum na płytkę i spróbować rozpakować na innej maszynie.
Alter alterum docet.
Awatar użytkownika
buzu
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez LucaS » 22 Sie 2007, 21:47

PostUA:

Wątpie, żeby akurat w tym wypadku chodziło o sprzęt, no chyba że dzieje się tak na każdym archiwum, nie tylko z tą grą to bardzo mozliwe.

Jak nie pomoże rozpakowanie na innym sprzęcie to jedynym wyjściem będzie ponownie ściągnięcie (jak z tego samego źródła znów się powtórzy to wtedy z innego).

Tyle mojego zdania na ten temat.

Pzdr. ;)
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Ziom15 » 22 Sie 2007, 23:52

PostUA:

LucaS napisał(a):Błąd CRC zazwyczaj ma podłoże sprzętowe lub jakiś syfów na kompie.
.

Nie ma takiej opcji aby mój pc był zajechany jakoś tylko z tym archiwum nie mogłem sobie poradzić dobra dobra temat do zamknięcia dałem se już spokój z tą grą
Ziom15
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez LucaS » 22 Sie 2007, 23:54

PostUA:

Ziom15 napisał(a):
LucaS napisał(a):Błąd CRC zazwyczaj ma podłoże sprzętowe lub jakiś syfów na kompie.
.

Nie ma takiej opcji aby mój pc był zajechany jakoś tylko z tym archiwum nie mogłem sobie poradzić dobra dobra temat do zamknięcia dałem se już spokój z tą grą

Źle zacytowałeś, to buzu stwierdził a nie ja ;)

Poza tym czmeu tak szybko się poddajesz? Dziwny jestes, no ale skoro nie to nie ;) koniec tematu, bez walki o poprawne wypakowanie :P
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Maciak Plock » 22 Sie 2007, 23:59

PostUA:

Ja myślę ze gra jest uszkodzona... (tzn ten plik) często tak jest w grach pobieranych w "Part'ach" które się później wypakowuje w całość... ja jak pobierałem gry z www pełne... (strony nie podam bo warez ;) ) to co 2 gra nie chciała mi się wypakować :)
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]