przez Hikari Kobushi » 03 Kwi 2011, 17:49
UA: Opera/9.80 (Windows NT 6.1; U; en) Presto/2.7.62 Version/11.01
Nie jestem pewien czy ten temat, to do tego działu czy do działu Programy. Jak dałem go w złym miejscu, to proszę o przesunięcie;) Dziękuję.
Przy okazji czyszczenia infekcji z mojego netbooka, dowiedziałem się że używany przeze mnie Emsisoft często wykrywa fałszywe infekcje więc chciałbym zapytać was, który z programu typu Anty-Spyware/Malware byłby bardziej przydatny? Na stronie instalki.pl jest ich ponad siedemdziesiąt, a ja nie mam ochoty testować jakichś nieudaczników i znowu męczyć się z jakimś syfem więc zwracam się do was z prośbą o radę, jaki program wybrać.
Przy okazji zapytam też o następce F-Secure w czerwcu kończy mi się na niego licencja i zastanawiam się czym go zastąpić bo skoro ten Pakiet zabezpieczeń mojego komputera odpowiednio nie zabezpieczył to trzeba coś zmienić, tak sądzę.
Zaznaczę tylko jeszcze, że używam netbooka więc programy o które proszę nie powinny zużywać za dużo zasobów, bo np. przy Nortonie to strasznie mi komputer mulił.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, który mi pomogą.
PS: Jeśli będzie jakiś program polecam to prosiłbym o krótkie wyjaśnienie dlaczego ten, a nie inny.