Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Czytacie jakieś czasopisma związane z komputerami??

12 Sie 2006, 12:55

Czy czytacie jakieś czasopisma związane z komputerami takie jak np. komputer swiat, twój niezbędnik itp. itd?? piszczie!! :P

12 Sie 2006, 13:41

Jak jeszcze nie miałem internetu to co dwa tygodnie kupywałen=m komputer świat. Mam ich w domu mnóstwo i musze je wkońcu wynieść na śmietnik.

p.s twój niezbędnik to gazeta z płytą z komputer świata , która ukazuje się co jakiś czas.

12 Sie 2006, 14:32

Jaki kiedys czytalem ale niektóre artukuly byly tak dziadoskie ze przestakem!

zreszta jak mam neta zawsze sobie wygrzebie co jest mi potrzebne!

pozdrawiam

12 Sie 2006, 14:35

kiedyś je czytałem, ale stwierdziłem że sprawy o jakich oni w tych gazetach piszą są takie błache że szkoda kasy wydawać na takie bezwartościowe informacje

12 Sie 2006, 14:39

Ja kupowałem Komputer Świat najczęściej. Bardzo lubię newsy komputerowe, ale mogę je przeczytać również na Instalki.pl ;] .
Czasem kupiłem też Enter czy PC Format, z powodu ciekawych tam tematów. Lecz z czasem doszedłem do wniosku, że nie wydając pieniędzy o tym samym mogę poczytać w internecie. ;)

12 Sie 2006, 14:50

Crock napisał(a):Ja kupowałem Komputer Świat najczęściej. Bardzo lubię newsy komputerowe, ale mogę je przeczytać również na Instalki.pl ;] .
Czasem kupiłem też Enter czy PC Format, z powodu ciekawych tam tematów. Lecz z czasem doszedłem do wniosku, że nie wydając pieniędzy o tym samym mogę poczytać w internecie. ;)

o widze ziomal ze stolicy polski: Inowrocławia, pozdro bro 8)

12 Sie 2006, 14:59

Kiedys kupilem pare razy komputrer swiat i chip , ale teraz juz tego nie kupuje bo uwazam ze to strata kasy :smile: .

Ps.cysiu997
tu znalazlem podobny temat twojego autorstwa :D :D :D

Pozdrawiam

12 Sie 2006, 15:30

o widze ziomal ze stolicy polski: Inowrocławia, pozdro bro

Hehe, widze, że inni mieszkańcy Inowrocławia też siedzą na tym forum :) .

Pozdr ziom ;) .

PC FORMAT

12 Sie 2006, 15:50

kupuję czasami jak są jakieś fajne tematy ale trudno go gdziekolwiek dostać chyba wezmę prenumeratę

12 Sie 2006, 20:10

Wszystkie polskie gazety o kompach są lolerskie prócz nie hardwarowych działów chipa i pc format. Lepiej poczytajcie www.purepc.pl wraz z forum.
Wyślij odpowiedź