TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

dead space - wystąpił błąd z aplikacja

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

dead space - wystąpił błąd z aplikacja

Postprzez boryna » 22 Sie 2009, 18:26

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; Neostrada TP 6.1; InfoPath.1)

stała sie rzecz niemożliwa, tuż przed koncem gry gdy boss już padał gra mi się wiesza, po czym wyskakuje śliczny komunikacik o treści : wystapił błąd z aplikacją blablablabla
po czym eszystko się wyłącza. próbowałem z 5 razy ale gra reaguje tak samo zawsze w tym samym miejscu sie wiesza.
reinstalowałem-wiesza się.
nie wiem co na to porawdzić
???
chyba nie oglądne zakończenia co ? :)
boryna
Postujący
Postujący

Dołączenie: 25 Kwi 2009, 13:26

Re: dead space - wystąpiłó błąd z aplikacja

Postprzez wanted67 » 25 Sie 2009, 09:18

PostUA: SonyEricssonK800i/R1KG Browser/NetFront/3.3 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1

Z tego co wiem blad moze wynikac z tego ze masz pirata, czesto ten blad ktory opisales jest bledem wersji pirackiej. Ja bym polecil jeszcze raz odinstalowac i uaktualnic sterowniki do grafiki i directa. Mi to ostatnio pomoglo. A propo koncowka fajna:-)
wanted67
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Kwi 2009, 16:50

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]