TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Deutsche Translator 2.0 Brak napedu dyskietek

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

Deutsche Translator 2.0 Brak napedu dyskietek

Postprzez lelo » 22 Paź 2006, 13:45

PostUA:

Witam! Posiadam program Deutsche Traslator 2.0 wraz z nr seryjnym.
Z reguly potrzebna jest rowniez dyskietka ktorej nie posiadam a ktora bylaby dla mnie bezuzyteczna poniewaz w swoim laptopie nie posiadam napedu dyskietek!
Przy instalacji pojawia sie okienko wyboru stacji dyskietek ale niestety u mnie pusto...
Jestem w trakcie sciagania Cracka do tego programu jednak najprawdopodobniej sluzy on do tego abym mogl korzystac z Deutsche Translator 2.0 bez ograniczen(wiecej niz 50 razy).

Pytanie: czy moj problem braku napedu rozwiaze ten Crack i bede mogl spokojnie zainstalowac program(potrzebny bedzie juz tylko nr seryjny).
Jezeli nie to w jaki sposob ominac ten problem z napedem?

Pozrowionka.Dzieki
lelo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Paź 2006, 13:33

Postprzez Hpest » 22 Paź 2006, 14:54

PostUA:

Bzdury piszesz! A poza tym Poczytaj!
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez lelo » 22 Paź 2006, 20:03

PostUA:

Wielce szanowny Zasluzony Dzialaczu Forum!
Twoja malo kreatywna i debilna odpowiedz nie pomogla mi w niczym.
Ufam jednak ze z wiekem nabierzesz oglady i zastanowisz sie glebiej
nad swoimi odpowiedziami (pomijam wklejeanie linkow i godzinne wklepywanie informacji z Wikipedii).
Cytat: " Niestety coraz częściej możemy spotkać się z głupotą osób korzystających z komputera w sieci" dokladnie...(pamietasz?)
Na koniec musze dodac ze twoj Rank Zasluzony Dzialacz Forum nijak ma sie do rzeczywistosci. Raczej porownywalbym Cie do Zasluzonego Dzialacza Komunizmu...oni rowniez wplywali na masy-pleceniem glupot.

Dla powaznie zainteresowanych Tematem:
Zgranie zawartosci dyskietki na CD-ROM na innym comp nie pomoglo poniewaz nie ma przy instalacji zmozliwosci zmiany napedu.
lelo
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez LucaS » 22 Paź 2006, 20:17

PostUA:

aaaahahahahahahahahahahahaha :grin:
LELO - Roz******s mnie :D

muaahahaahahhaha nie moge :P Jaki tekst :grin:

Czybyś popierał PiSuar? :D

Masakra. Hpest ma racje, bo bzdury piszesz. :lol:
Nie może byc potrzebna zadna dyskietka. Sam instaluje Deutch Translatora co jakis miech,jak formata robie, i onic takiego nie wola. moze masz jakas zj****ą wersje to sobie sciagnij na nowo gdzies z p2p.

Loool ....
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Hpest » 22 Paź 2006, 20:48

PostUA:

Moja wypowiedź nie pomogła ci, bo nie miała tego na celu. Moim zamiarem było skłonienie cię do zapoznania się z regulaminem forum, ponieważ złamałeś jego część. Rejestrując się na Forum zgodziłeś się przestrzegać regulamin, a póki, co łamiesz jego kolejny podpunkt. Twoja ironiczna wiadomość bierze się jedynie z twojej niedojrzałości i brakiem jakiejkolwiek wiedzy, nie wspominając o tym, iż dziwię się, jakim cudem potrafiłeś skorzystać z Forum skoro nawet programu zainstalować nie umiesz. To, co piszesz jest stertą głupstw i wynikiem wybujałej wyobraźni. Brak ci elokwencji i kultury, radzę popracować nad pisownią, ponieważ używamy tutaj pisowni języka polskiego, a nie hieroglifów z przedszkolnych lat, jakimi dysponujesz. Istotnym przykładem cytatu jesteś ty sam, zastanów się, do jakiego wniosku doszedłeś zakładając ten temat i niech to będzie dla ciebie ostrzeżenie na przyszłość. Dla tak rozpieszczonych dzieci jak ty nikt nigdy nie będzie poważnie zainteresowany tematem którego jesteś autorem. Dzieciom Neostrady mówimy stanowczo NIE!
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez lelo » 22 Paź 2006, 21:16

PostUA:

...i tu zdania uczonych sa podzielone. Bog Ci zaplac dobry czlowieku za tak wiele cennych rad.
Amen.

Moglbym naprawde jeszcze wiele napisac na temat twoich wypowiedzi,
sposobu pisania, umoralniania i zgrywania innego niz sie w rzeczywistosci jest. Lecz po co? Obydwoje wiemy ze do niczego to nie doprowadzi.
Jezeli nie znasz doglebnie tematu nie wypowiadaj sie w jego kwestii.
Wiec prosze Cie bardzo-nie ostrzegam-nie osmieszaj sie i nie pajacuj juz wiecej...
lelo
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez lelo » 22 Paź 2006, 21:21

PostUA:

Przeprosiny dla zainteresowanych:
brak polskich znakow interpunkcyjnych z mojej skromnej strony spowodowany nie jest nieznajomoscia polskiej gramatyki lecz brakiem ich w zainstalowanym systemie. Wszakze istnieja rowniez inne niz te w jezyku polskim.
lelo
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Hpest » 22 Paź 2006, 23:34

PostUA:

Zarówno temat jak i problem doskonale znam i potrafię go rozwiązać, w przeciwieństwie do Ciebie, dziecka które głowiło by się dwie godziny jak uruchomić instalator windows z bootowanej płyty. Temat jakże śmieszny i poniżający, a jednak stworzony przez Ciebie. Zgadza się pajacujesz tutaj jak Clown w cyrku i to ty nie ktoś inny lub chociażby ja. Ośmieszasz się i pogrążasz nie potrafiąc nawet edytować własnego postu (14 punkt regulaminu). Trudno życie jest sumą niespodzianek i trzeba tolerować osoby takie jak ty. Dalsze uwagi proszę kierować na PW, oczywiście jeśli wiadomo co oznacza ten skrót.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez niunka » 23 Paź 2006, 12:17

PostUA:

1. Kazdy jeden z powyzszych postow jest zlamaniem regulaminu.

2. chcecie sobie podyskutowac jest pw od tego.

Co do problemu,to niepotrzebny jest zaden naped dyskietek ani nic innego,sama instalka programu wystarcza.
Potrzebne sa dwa klucze ,seriali aktywacyjny.
jezeli masz problem z instalacja oprogramowania to nalezy sie zwrocic o pomoc do producenta,do dzialu pomocy technicznej -> http://www.techland.com.pl/
bo byc moze masz uszkodzona instalke. :wink:
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez lelo » 23 Paź 2006, 16:50

PostUA:

Co do powyzszego to oczywiscie masz racje ale jeszcze z Zasluzonym Dzialaczem Forum nie skonczylem.
Po prostu mam stara wersje Translatora do ktorej jest jeszcze dyskietka.
To przeciez proste, czy tak trudno w to uwierzyc?
Gdyby tak nie bylo to przeciez nie byloby tematu bo po co...
A tak na marginesie ten C...K ktory sciagnalem to nic innego jak plik execute tworzacy te wlasnie dyskietke.
No i po sprawie, a tak narobil sie bigos w tym temacie bo ktos mysli ze pozjadal wszystkie rozumy.
Dziekuje wszystkim za uwage.END TRANSMISSION.
lelo
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Hpest » 23 Paź 2006, 17:48

PostUA:

Uważaj chłoptasiu abym to ja z tobą nie skończył. :twisted:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz